Let's get in touch
 
Nieuws

CupidOTYS: een maand gratis vacatures sponsoren met Indeed

  • 4526 views
  • 08-02-2017 9:25 AM
Written by
M. Ingen
Als u de perfecte kandidaat weet te vinden, dan is dat vaak liefde op het eerste gezicht. En laat dat nou net de bedoeling zijn van CupidOTYS! Deze week staat in het teken van alles wat met zoeken, vinden en matchen te maken heeft. Eén van de meest gebruikte vacaturesites in Nederland, waar u potentiële kandidaten kan aantrekken, is Indeed. Vandaag heeft CupidOTYS twee acties om ervoor te zorgen dat u via Indeed de juiste match voor uw organisatie of relatie weet te vinden.

Webinar ‘5 manieren om uw wervingscampagnes te optimaliseren’
Dinsdag 14 februari kunt u het gratis webinar van Indeed bijwonen waarin in 30 minuten wordt verteld hoe u uw wervings- en recruitmentcampagnes dusdanig kunt optimaliseren om hier het meest succesvolle resultaat uit te krijgen. U leert onder andere in dit webinar hoe u vacaturetitels optimaal mogelijk schrijft, hoe u het sollicitatieproces stroomlijnt en hoe uw wervingsbudget op een strategische manier inzet. Wilt u dit webinar volgen? Klik dan op deze link om u in te schrijven.

Een maand lang gratis vacatures sponsoren
Het sponsoren van vacatures op Indeed biedt enorm veel extra voordelen ten opzichte van gratis geplaatste vacatures. Zo blijven gesponsorde vacatures bovenaan de zoekresultaten verschijnen en kan het aantal clicks op een vacature wel tot vijf keer verhoogd worden. Heeft u twee maanden aaneengesloten uw vacature gepromoot op Indeed, dan geeft Indeed u de derde maand geheel gratis!

Hoe werkt het?
Deze actie geldt voor bestaande OTYS klanten die nieuw zijn bij Indeed en minimaal €1.000,- per maand besteden gedurende 2 achtereenvolgende maanden én voor bestaande OTYS en Indeed klanten die minimaal €1.000,- per maand extra besteden gedurende 2 achtereenvolgende maanden. Wilt u alle voorwaarden direct doornemen? Klik dan hier.

Meer informatie
Wilt u meer weten over deze actie? Neem dan contact op met marketing@otys.nl of via uw accountmanager.

Ik wil de derde maand gratis!

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.