Let's get in touch

Let's get in touch

Events, Vakkennis

CupidOTYS: Krijg korting op de SEO en Google Analytics workshop

  • 3326 views
  • 10-02-2017 11:32 AM
Written by
M. Ingen
Liefde kan u alleen grijpen als u vindbaar bent. En als u eenmaal de ware heeft gevonden, dan is het goed om regelmatig te analyseren of u op het juiste pad zit. Deze regels zijn ook zeker van toepassing op de online vindbaarheid van uw bedrijf en vacatures. Uw bedrijf zal met een passende SEO-strategie en goed gebruik van Google Analytics beduidend meer kans maken op de juiste matches. In de workshop van OTYS ‘Scoren in Google en meten in Analytics’ leert u hier alles over. En tot en met Valentijnsdag krijgt u hierop mooie korting!

In de online kroeg die Google heet wilt u opvallen. Dus in plaats dat u stil in een hoekje gaat afwachten op actie en niet gezien gaat worden, is het de bedoeling dat u richting de top zoekresultaten danst zodat u omringt bent met bezoekers. Achteraf analyseert u uw gedrag. Konden de bezoekers mijn acties waarderen? En heeft u wel de bezoekers aangetrokken waar u op zat te wachten?

Scoor hoger in de zoekresultaten met OTYS
De workshop van OTYS laat u een flinke stap in de goede richting zetten om online vindbaar te worden. Op het gebied van SEO leert u onder andere welke plekken van uw site het meest essentieel zijn voor de vindbaarheid, hoe u zelf SEO kan instellen in het OTYS CMS en hoe u uw strategie het beste kunt analyseren en optimaliseren.

Daarnaast gaat de workshop dieper in op Google Analytics en het gebruik hiervan. De onderwerpen die hier behandeld worden zijn onder meer hoe u de Analytics statistieken moet lezen en analyseren, hoe u doelen instelt op uw website en hoe u kunt zien waar de bezoekers van uw website vandaan komen.

Korting op de workshop
De workshop zal woensdag 9 maart plaatsvinden van 13:30 tot en met 17:30 uur bij OTYS in Veenendaal. Als u zich inschrijft tot en met 14 februari, dan krijgt u €50 korting! Let op, er is plaats voor maximaal 16 personen dus wees er snel bij.

Inschrijven voor de training

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.