Let's get in touch

Let's get in touch

Blog

Search & Source dromen worden werkelijkheid met Recruit Robin

  • 1422 views
  • 30-10-2020 3:20 PM
Larissa Kampert
Written by
Larissa Kampert

Waar zit het talent van recruiters? In het technische stuk van sourcing of zit hem dat in de engagement met de kandidaat? Hoe leuk vinden consultants het om uren in databases te zitten? Of vinden ze het leuker om contact te hebben met opdrachtgevers en kandidaten? 
 

Stel je nou eens voor dat je een tool hebt die de sourcing tijd van je team met wel 90% kan terugbrengen. Een tool die ervoor zorgt dat de gemiddelde kwaliteit van de sourcing van je team met sprongen vooruitgaat. Een tool die er voor zorgt dat je in al je bronnen tegelijk kunt zoeken. Een tool die bovendien perfect geïntegreerd is in OTYS, zodat de administratieve handelingen tot een minimum beperkt worden.

Dat klonk heel lang als een droom maar is nu werkelijkheid geworden. Olfertjan Niemeijer van Independent Recruiters heeft het zelf ervaren. “De integratie van Recruit Robin met OTYS zorgt ervoor dat mijn consultants tot 90% minder tijd bezig zijn met sourcen”, aldus Niemeijer. De integratie tussen Recruit Robin en OTYS zorgt er dus voor dat er veel deuren opgaan. Zelf werkt Independent Recruiters al 12 maanden lang intensief met Recruit Robin en hebben OTYS daarbij betrokken om de kwaliteit de sourcing en de koppeling naar het gewenste niveau te brengen. 

“Mijn consultants doen beter searches en kunnen meer goede kandidaten aanbieden bij onze opdrachtgevers. Opnieuw een voorbeeld van de kracht van OTYS om te integreren met andere tools die het proces verder stroomlijnen.  Het resultaat is dankzij Recruit Robin en OTYS dan ook prachtig geworden.”

Direct vanuit de vacature in OTYS kan je binnen twee minuten naar kwalitatief hoogstaande resultaten. Dit resulteert in blije consultants, die meer kandidaten kunnen voorstellen bij blije opdrachtgevers, die nog sneller en beter geholpen kunnen worden. 


Recruit Robin
Recruit Robin is een A.I. sourcingtool, die geheel geautomatiseerd op basis van jouw input gaat zoeken naar relevante kandidaten. Overal waar een online database is, is Robin om jouw geschikte kandidaat te vinden!

Meer informatie over Recruit Robin kan je vinden door hier te klikken. Heb je interesse of verdere vragen? Vul dan het formulier in op deze pagina. Wij helpen je graag verder om jouw proces te versimpelen, zodat jouw recruiters betere en snellere matches kunnen maken. 
 

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.