Let's get in touch
 
Nieuws

CupidOTYS: Scan gratis al uw vacatures uit 2016!

  • 3419 views
  • 14-02-2017 10:47 AM
Written by
P. Barelds

Goed geschreven en doelgerichte vacatureteksten leveren een hogere conversie en betere kandidaten op. Maar heeft u uw eigen vacatureteksten weleens onder de loep genomen om te meten of dat die de meest optimale resultaten behalen? OTYS en Intelligence Group bieden u de unieke kans om al uw vacatures van 2016 door te scannen, helemaal voor niets!

OTYS en Intelligence Group zoeken 5 werkgevers/intermediairs met minimaal 100 vacatures in 2016 waarvan zij per vacature weten:

· Hoeveel views er op de vacature zijn geweest
· Hoeveel unieke bezoekers erop de vacature zijn geweest
· Hoeveel sollicitaties er op de vacature zijn geweest

Prettig zou ook zijn als de vacature zelf ook nog meegeleverd kan worden en eventueel of er ook daadwerkelijk een hire is gemaakt.

Intelligence Group rekent alle vacatures uit 2016 door met de VacatureVerbeteraar.nl
IG! zal van alle aangeleverde vacatures uitrekenen wat de score was op de VacatureVerbeteraar en vervolgens de relatie uitrekenen tussen de doelgroepgerichtheid van de vacature en de conversie. Eventueel ook in relatie met de wervingshaalbaarheid van de doelgroep, aangezien moeilijk te werven doelgroepen, gemiddeld genomen een lagere conversie hebben. Anders gezegd, de tekst moet bovengemiddeld aantrekkelijk zijn geschreven, wil een schaarse doelgroep reageren. Naast dat IG! dit gratis voor u uitrekent, zullen zij u ook concreet advies geven welke vergrotende maatregelen u kunt nemen om tot meer succes te komen.

Deze actie is inmiddels verlopen!

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.