Let's get in touch
 
Blog, Nieuws

Thuiswerk tip 3: Hunt & Select from Home

  • 2074 Ansichten
  • 16-4-2020 10:50
Faye Buter
Geschrieben von
Faye Buter

Inmiddels werken de meesten onder ons al enige tijd thuis. Let je nog goed op je houding? Houd je nog steeds je ritme aan? Ben je al klaar met alle online teammeetings? Ben je dan wel klaar om het optimale uit je recruitment proces te halen? Met de Hunt & Select feature van OTYS, werf en selecteer je nu nog makkelijker de juiste kandidaten voor de juiste opdrachten. En dat gewoon vanuit de comfort of your own home! 

Het maximale uit jouw recruitmentsysteem

De meeste systemen komen met allemaal vernufte mogelijkheden, waardoor je heel snel selecties kan maken op basis van matchcriteria. Het selecteren van de juiste kandidaten kan een lang tijdrovende handmatige bezigheid zijn. Door optimaal gebruik te maken van je ATS hoeft dit niet: 

  • Wist je dat je jouw Hunt&Select kan starten vanuit drie verschillende plekken: vanuit een kandidaat, vanuit een vacature en op basis van filters. 
  • Wist je dat je elke kandidaat kan kenmerken als ‘interessant’, ‘niet interessant’ en ‘twijfel’. 
  • Wist dat je dan gemakkelijk samen met een collega kan samenwerken om je hunt & select proces optimaal te laten verlopen? Jouw collega kan bijvoorbeeld alle twijfelgevallen af gaan.
  • Wist je dat je vanuit het kandidatendetail heel makkelijk door alle kandidaten heen kan gaan. Sterker nog, in het overzicht van alle kandidaten is met een icoon inzichtelijk of een kandidaat al ‘geopend’ is. Dit maakt het nog makkelijk voor jou of een collega om op een later tijdstip (en zelfs dag) verder te gaan met de procedure. 

 


 

Online Presentatie met OTYS

Vanuit Hunt & Select is het extra makkelijk om vacatures én kandidaten voor te stellen. Stel: je ben aan het zoeken naar de perfecte job voor een kandidaat, maar je vindt meerdere optie. Vanaf nu is het mogelijk om vanuit een batch in één keer alle openstaande vacatures aan te bieden. De kandidaat krijgt niet alleen een mail met de links naar de desbetreffende openstaande vacatures. Binnen deze online omgeving kan de kandidaat direct aangeven geïnteresseerd te zijn (of niet). Hetzelfde geldt voor het voorstellen van een kandidaat. Een opdrachtgever krijgt een unieke link waarbij een online cv wordt gegenereerd, op jouw eigen website, met de voor jou relevante informatie. Ook hier kan een opdrachtgever direct zeggen of zij geïnteresseerd zijn. 

Zijn beiden enthousiast? Dan plan je heel gemakkelijk een kennismakingsgesprek in, via onze nieuwe videochat. Waarover je in onze vorige blog veel meer kan lezen.

Neem deze thuiswerktijd om eens in onze tijdbesparende functionaliteiten te duiken! Is het bij jullie rustiger? Gebruik dan juist nu om je hele OTYS systeem optimaal te leren gebruiken! 

Heb je hier hulp bij nodig? Neem dan contact met je accountmanager op en plan dat uurtje met consultancy in. Of, we zien je graag op de Online Walk-in Friday in mei
 

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.