Let's get in touch
 
Nieuwe websites

Websites live juni

  • 2489 Ansichten
  • 2-6-2020 9:43
Larissa Kampert
Geschrieben von
Larissa Kampert

Iedere maand komen er bij OTYS te GEKKE websites online, die wij graag met jullie willen delen. OTYS heeft diverse projecten lopen van custom websites tot speedtrajecten. Met een speedtraject is jouw website plus het OTYS systeem binnen één dag al live! Onze Webdesigner en Webdevelopers zitten altijd voor je klaar om jouw website aan te passen naar wens. Zo helpen wij jou met dé perfecte website voor jouw bedrijf. Deze maand hebben wij een mooie selectie gemaakt van websites die live zijn gegaan. Benieuwd naar wat OTYS voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!


Hire Impact
Hire Impact is een detacheringsbureau die ervoor zorgt dat professionals aan de juiste organisaties worden gekoppeld. Zij bieden uitdagende vacatures en hebben gemotiveerde specialisten in dienst die jou zo goed mogelijk helpen. De nieuwe recruitmentwebsite is aan de hand van een template gebouwd en komt strak en helder over. Benieuwd naar de website? Klik op onderstaande link.  

https://www.hireimpact.nl/


 

Agrifoodmatch
Agrifoodmatch is met meerdere sites tegelijk live gegaan, namelijk: Nederlands, Duits en Belgisch (Vlaams en Frans). De website is gemaakt aan de hand van een uniek template met mooie, bijpassende kleuren. De website is strak, modern en oogt lekker fris voor de websitebezoeker. Er is slim gebruik gemaakt van de kleuren en er is goed gebruik gemaakt van bijpassende afbeeldingen. 
 
https://www.agrifoodmatch.nl/ 

Partena Jobs BE  
Partena Ziekenfonds, Partena Hulp in huis en Partena Kinderopvang bieden samen kwalitatieve oplossingen voor een gezond en comfortabel leven. Ze bieden een flexibele en waarde gedreven loopbaan binnen een maatschappelijk verantwoorde onderneming, waarbij persoonlijke ontwikkeling en interne groei belangrijk zijn. Benieuwd naar de nieuwe website die OTYS voor ze heeft gemaakt? Neem dan snel een kijkje! 

https://www.partena-jobs.be/


 

Yxion 
Yxion is een onafhankelijke consultancy voor de farmaceutische industrie, healthcare en food branche. Ze zorgen er voor dat je je professioneel en persoonlijk kunt blijven ontwikkelen, terwijl je bezig gaat met afwisselende en uitdagende projecten, met de zekerheid van een vast inkomen. OTYS heeft een mooie nieuwe website voor ze gemaakt. Benieuwd naar het resultaat? Neem dan snel een kijkje op de website! 

https://www.yxion.nl/


 

Processionals
Processionals is een technisch recruitmentbedrijf en vacaturebank in het vakgebied van de procesindustrie. Ze doen dit met veel persoonlijke aandacht, expertise, een kwalitatief netwerk en ze denken met je mee. OTYS is aan de slag gegaan met dit leuke traject voor een custom website. Processionals is er erg blij met hoe de website is geworden en het resultaat is er een om trots op te zijn! Benieuwd naar de nieuwe website? Neem dan snel een kijkje!

https://www.processionals.nl/

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.