Let's get in touch

Let's get in touch

Events, Vakkennis

CupidOTYS: Krijg korting op de SEO en Google Analytics workshop

  • 2893 Ansichten
  • 10-2-2017 11:32
Geschrieben von
M. Ingen
Liefde kan u alleen grijpen als u vindbaar bent. En als u eenmaal de ware heeft gevonden, dan is het goed om regelmatig te analyseren of u op het juiste pad zit. Deze regels zijn ook zeker van toepassing op de online vindbaarheid van uw bedrijf en vacatures. Uw bedrijf zal met een passende SEO-strategie en goed gebruik van Google Analytics beduidend meer kans maken op de juiste matches. In de workshop van OTYS ‘Scoren in Google en meten in Analytics’ leert u hier alles over. En tot en met Valentijnsdag krijgt u hierop mooie korting!

In de online kroeg die Google heet wilt u opvallen. Dus in plaats dat u stil in een hoekje gaat afwachten op actie en niet gezien gaat worden, is het de bedoeling dat u richting de top zoekresultaten danst zodat u omringt bent met bezoekers. Achteraf analyseert u uw gedrag. Konden de bezoekers mijn acties waarderen? En heeft u wel de bezoekers aangetrokken waar u op zat te wachten?

Scoor hoger in de zoekresultaten met OTYS
De workshop van OTYS laat u een flinke stap in de goede richting zetten om online vindbaar te worden. Op het gebied van SEO leert u onder andere welke plekken van uw site het meest essentieel zijn voor de vindbaarheid, hoe u zelf SEO kan instellen in het OTYS CMS en hoe u uw strategie het beste kunt analyseren en optimaliseren.

Daarnaast gaat de workshop dieper in op Google Analytics en het gebruik hiervan. De onderwerpen die hier behandeld worden zijn onder meer hoe u de Analytics statistieken moet lezen en analyseren, hoe u doelen instelt op uw website en hoe u kunt zien waar de bezoekers van uw website vandaan komen.

Korting op de workshop
De workshop zal woensdag 9 maart plaatsvinden van 13:30 tot en met 17:30 uur bij OTYS in Veenendaal. Als u zich inschrijft tot en met 14 februari, dan krijgt u €50 korting! Let op, er is plaats voor maximaal 16 personen dus wees er snel bij.

Inschrijven voor de training

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating