Let's get in touch

Let's get in touch

Whitepapers

Informatieplicht bij het gebruiken van persoonsgegevens

  • 2103 Ansichten
  • 26-1-2017 9:57
Martijn van Ingen
Geschrieben von
Martijn van Ingen
In navolging op het eerste Whitepaper over de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp), volgt een tweede whitepaper over de plicht om personen te informeren bij gegevensgebruik. Informeert u uw sollicitanten hierover? En doet u dit wel op de juiste wijze?

Informatieplicht gebruik persoonsgegevens

Deze vragen en meer komen aan bod in dit tweede whitepaper uits de reeks whitepapers over Privacyrecht, geschreven door OTYS en SOLV Advocaten. Dit whitepaper zal nader ingaan op de informatieplicht die u heeft als u persoonsgegevens verwerkt. Het whitepaper geeft antwoord op onderwerpen zoals welke informatie u moet geven aan de betrokkene Op welk moment u deze informatie moet geven? En wanneer hoeft u juist geen informatie hoeft te verstrekken aan een betrokkene?

Whitepaper aanvragen
Het whitepaper ‘Informatieplicht gebruik persoonsgegevens’ kunt u aanvragen via het formulier onderaan deze pagina.

Heeft u het eerste whitepaper ‘Regels omtrent gebruik persoonsgegevens' gemist? Vraag deze dan alsnog via deze blog aan.

Over SOLV Advocaten
Solv Advocaten is gespecialiseerd in technologie, media en communicatie. SOLV is het eerste Nederlandse advocatenkantoor dat zich op deze niche is gaan richten. Door deze specifieke focus en hun jarenlange ervaring kunnen ze de beste juridische oplossingen bieden in hun specialistische praktijkgebieden. De advocaten hebben ieder hun eigen specialisme, zodat juridische vakkennis is gewaarborgd. Een van die specialisme is de privacywetgeving; een wetgeving die in de recruitmentbranche een belangrijke rol speelt. Voor specifieke vragen omtrent het gebruik van persoonsgegevens kunt u vrijblijvend contact opnemen met Lora Mourcous van SOLV via mourcous@solv.nl onder vermelding van ‘Whitepaper OTYS’.

Whitepaper aanvragen

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.