Let's get in touch
 
Nieuws, OTYS

Ik ga op vakantie en ik neem mee... OTYS op mobiel!

  • 2957 Ansichten
  • 21-7-2017 8:59
Geschrieben von
M. Ingen

Blijf je als recruiter graag overal en altijd op de hoogte? Met de app van OTYS kun je ook op vakantie recruiten op een gebruiksvriendelijke manier!

Vakantie: tijd voor ontspanning, bezinning en rust. Even opladen zodat je er na afloop weer stevig tegenaan kunt. Je relaties verwachten echter dat het werk gewoon doorgaat. Ontspannen is lastig als je weet dat opdrachten doorlopen. Het geeft vaak meer rust om op gezette tijden even de meest dringende zaken af te handelen en je mail te beantwoorden. Ook kan het zijn dat je je werk hebt overgedragen aan een collega, maar graag een oogje in het zeil houdt of wilt meekijken wanneer er toch vragen komen. Je voorkomt op deze manier dat je na je vakantie direct achter de feiten aanloopt en gaat daardoor met frisse moed weer van start. Voor al deze situaties hebben wij de OTYS app ontwikkeld. Zo blijf je, als je wilt, altijd en overal op de hoogte, en werk je eenvoudig via je mobiele telefoon.

Recruiten op vakantie: OTYS maakt het mogelijk

OTYS biedt al jaren mobiele functionaliteit op het gebied van recruiting. Op deze manier faciliteren wij prettig werken voor professionals, op ieder moment en iedere locatie. De huidige versie van de OTYS app is zeer gebruiksvriendelijk. De uitgebreide workflows worden op een mobiel platform simpel, gestructureerd en intuïtief aangeboden.

blog_image:article_yourit_15006245325971b694d992b.jpg:end_blog_image

One Touch Recruitment

De OTYS app is onderdeel van een integraal systeem dat het volledige recruitmentproces beslaat. Alle schakels in de recruitmentketen zijn geautomatiseerd; denk aan het managen van offertes, intake, taken- en agendabeheer. Via verschillende onderdelen van de app worden kandidaten getoond en zie je de laatste stand van zaken op salesgebied. Ook heb je een helder overzicht van je taken en is er de zogenaamde decision app: hiermee maak je geïnformeerde keuzes om verder te gaan in het werkproces. Met deze volledige functionaliteit laat je niets meer aan het toeval over en kun je ook zonder vaste werkplek of -locatie je opdrachtgevers optimaal bedienen.

Ook ideaal na je vakantie

One Touch Recruitment is handig op veel meer momenten dan alleen tijdens je vakantie. Ben je als recruiter bijvoorbeeld veel buiten de deur, bijvoorbeeld op bezoek bij klanten? Heb je niet altijd de gelegenheid om in te loggen via je laptop? Of wellicht verblijf je regelmatig voor kortere of langere tijd in het buitenland. Ook dan is de OTYS app een ideale manier om op de hoogte te blijven van de laatste stand van zaken en alvast een aantal acties uit te zetten.

Meer info?

Wil je ook tijdens je vakantie of op momenten dat je even niet op kantoor bent op de hoogte blijven? Neem dan contact met ons op!

Ik wil meer weten!

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.