Let's get in touch
 
Nieuws, Software

Belgische Prato kiest OTYS als aanvulling op dienstenportfolio

  • 6526 Ansichten
  • 13-2-2019 9:34
Geschrieben von
Arjan de Knegt

HASSELT/VEENENDAAL – Prato en OTYS gaan een partnership aan om de volledige HR-flow voor de uitzendbranche te kunnen leveren. De twee softwarepartijen zien meerwaarde in elkaars product en maken het voor hun klanten mogelijk om één end-to-end oplossing te gebruiken, van kandidaten aanwerven tot aan de volledige verloning.

 

Prato is de grootste HR-softwareleverancier van België gericht op de uitzendbranche. De positie die Prato heeft opgebouwd in de markt is gestoeld op kennis en ervaring die omgezet wordt in stabiele en innovatieve software. Gedurende de afgelopen jaren merkt ook Prato dat de vraag naar een goede ‘front-end’ (werving- & selectie-tooling inclusief vacaturewebsite) bij klanten uit de uitzendbranche toenam en mede door dit gegeven zijn zij op zoek gegaan naar een solide partner in deze markt. Deze partner hebben zij gevonden in OTYS.

 

CEO Joris Peumans kijkt uit naar de samenwerking: “Door samen te werken met complementaire partners kunnen we bij Prato focussen op waar we goed in zijn: een stevige mid- en backoffice die koppelvlakken met andere applicaties heeft. Zo evolueren we meer en meer naar een platform dat dienst kan doen als ruggengraat voor elk uitzendbedrijf.”

 

blog_image:article_yourit_15500475565c63d94415135.jpg:end_blog_image

 

OTYS is al meer dan 18 jaar de Europese marktleider op het gebied van recruitmentsoftware, met meer dan 1500 klanten, van werving- en selectiebureaus en corporates tot aan uitzendbureaus en vacaturebanken. OTYS heeft meer dan 65 partners in de markt en is verheugd ook met Prato een partnership aan te gaan.

CEO Jorrit Blok over deze samenwerking: “Dit is een unicum voor OTYS. Prato zal ons softwareplatform, waar vele jaren zorgvuldig aan gewerkt is, in de markt zetten als zijnde Prato ATS. Een compliment dat wij op deze manier met Prato kunnen samenwerken. Eén ding is zeker: samen bieden we de markt een uniek product waar de Belgische uitzendmarkt veel profijt van zal hebben.”

 

De verwachting is dit jaar al meerdere klanten aan te kunnen sluiten op de gehele HR-flow van Prato (Prato ATS – PratoFlex) voor de uitzendbranche.

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.