Let's get in touch
 
Nieuws

Nieuwe koppeling tussen OTYS en Mailchimp

  • 2349 bekeken
  • 25-11-2019 12:18
Larissa Kampert
Geschreven door
Larissa Kampert

Yes! We did it. OTYS heeft een koppeling tot stand gebracht tussen Mailchimp en OTYS. Wat het op een makkelijke manier mogelijk maakt om gegevens tussen Mailchimp en OTYS uit te wisselen. Iedereen kent Mailchimp natuurlijk, maar hier toch een korte toelichting: Mailchimp is een marketingautomatiseringsplatform en een e-mailmarketingdienst. Hiermee kunnen gebruikers e-mails bulksgewijs naar veel e-mailadressen tegelijk verzenden. Zo is Mailchimp in te zetten voor marketingdoeleinden zoals leadgeneratie, -nurtering en het onderhouden van bijvoorbeeld klantrelaties.

 

Wat kan een OTYS-klant met deze koppeling?

OTYS heeft een integratie met Mailchimp gecreëerd waarbij OTYS-mailinglijsten kunnen worden gesynchroniseerd met Mailchimp. Op deze manier is het bijvoorbeeld mogelijk om een kandidaat toe te voegen aan een mailinglijst in OTYS Go!, waarna de kandidaat automatisch wordt toegevoegd in Mailchimp.

 

 

Naast het gebruik van OTYS Go!, moet de klant natuurlijk ook gebruik maken van Mailchimp om deze integratie te gebruiken. Bovendien moet je een betaald account op Mailchimp hebben, omdat het gratis abonnement te beperkt is om meerdere mailingslijsten tussen OTYS & Mailchimp uit te kunnen wisselen. 

 

Dinsdag 19 november heeft OTYS ook een webinar gegeven over de nieuwe koppeling met Mailchimp. Hierin werd uitgelegd hoe de koppeling met Mailchimp werkt, wat je ermee kan doen en werden er verschillende vragen gesteld door onze OTYS GO! gebruikers. Wil je de opname van de webinar terug zien? Klik dan op de link hieronder. Heb je nog vragen over deze koppeling of over OTYS? Vraag een demo aan, bel ons op 0318 - 58 48 00 of mail naar info@otys.nl

 

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.