Let's get in touch
 
Blog, Blogs, Nieuws, OTYS, Software

De data van OTYS, de specialisatie van Recbi: een ultieme samenwerking

  • 3371 bekeken
  • 25-5-2021 10:49
Faye Buter
Geschreven door
Faye Buter

OTYS en Recbi zijn een samenwerking aangegaan en zorgen ervoor dat klanten het meeste uit hun business kunnen halen. Recbi maakt OTYS data krachtiger, inzichtelijker en begrijpelijker met hun gespecialiseerde BI-dashboards. De data kunnen ze ook nog eens koppelen aan allerlei backoffice-, verlonings- en marketingpakketten.

OTYS en Recbi zijn een hele waardevolle samenwerking aangegaan. “Wij helpen partijen binnen de recruitment wereld om meer uit hun, vaak bestaande, data te halen,” aldus Wouter Rosenkamp, CEO van Recbi. OTYS-gebruikers hebben veelal een schat aan data in hun bezit, zonder te merken dat ze op een letterlijke goudmijn zitten. “Wij zijn ontzettend blij met het aansluiten van Recbi als partner, omdat wij overtuigd zijn van de toegevoegde waarde die ons partnership onze klanten kan opleveren. We maken onze klanten nog succesvoller door de data die al in OTYS zit nog toegankelijker te maken,” aldus Bert Koning, CEO van OTYS.

Koppel alle data uit externe pakketten 

De dashboards en rapportages binnen OTYS maken al een hoop inzichtelijk, maar Recbi maakt deze data nog begrijpelijker en koppelt deze aan een tal andere bronnen. “Centraal hierbij staat natuurlijk de data uit OTYS. Uiteraard zijn ook andere bronnen in samenhang te koppelen zoals een backoffice-/verloningspakket en marketingpakket,” voegt Wouter toe.  

Data-driven werken is de toekomst

Wat maakt de samenwerking nou écht zo krachtig? Beide partijen geloven dat data-driven werken de sleutel tot succes is. “Als Recbi hebben wij de visie dat het data-driven werken gemeengoed zal gaan worden, ook in de arbeidsbemiddeling en recruitment,” zegt Wouter Rosenkamp.

Wij zijn overtuigd van de toegevoegde waarde die ons partnership met Recbi onze klanten kan opleveren. We maken onze klanten nog succesvoller door de data die al in OTYS zit nog toegankelijker te maken.

Bert Koning, CEO OTYS 

 

OTYS is ervan overtuigd dat je alleen met het juiste inzicht in jouw processen de juiste keuzes kunt maken. Met de juiste BI-software, zoals Recbi, spot je snel kansen, stuur je jouw business zinvoller aan en vind je het antwoord op al je vraagstukken. Of het nu gaat om vraagstukken omtrent instroom van kandidaten of over backoffice processen.

De drie redenen waarom Recbi écht werkt

Naast de technische kennis die nodig is om een goede BI-omgeving op te tuigen, beschikt Recbi door hun specialisatie ook over uitgebreide kennis van OTYS en de sectorkennis van recruitment- en arbeidsbemiddelingswereld. “Zo kunnen wij écht een sparringpartner zijn voor onze klanten en meedenken in de transitie naar het meer data-driven werken,” zegt Wouter.

Wij kunnen écht een sparringpartner zijn voor onze klanten en meedenken in de transitie naar het meer data-driven werken

Wouter Rosenkamp, Founder & CEO Recbi

 

Met de dashboards hebben klanten direct een objectief beeld van de business. Van ieder onderdeel van de keten kan er inzicht worden geboden waarmee snellere en betere beslissingen genomen kunnen worden.

Weten wat data-driven werken voor jouw business kan betekenen? Ga dan vrijblijvend het gesprek aan met Recbi.

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.