Let's get in touch

Let's get in touch

Events

Gratis e-book en webinar 'Trek de beste klanten aan'!

  • 2801 bekeken
  • 7-11-2016 10:32
Geschreven door
Arjan de Knegt

Vrijdag 4 november is er door OTYS en Indeed een informatieve gastlezing georganiseerd waarin tips werden gegeven hoe u de beste kandidaten kunt aantrekken op uw vacatures. Er werd onder andere uitgelegd hoe werkzoekende Indeed gebruiken als zoekmachine en hoe u hier als bedrijf slim op kunt inspelen zodat uw vacature opvallender wordt en meer mensen aantrekt die geschikt zijn voor de betreffende functie. Na afloop is er door Indeed voor alle aanwezigen een e-book beschikbaar gesteld waarin de presentatie en alle tips terug zijn te vinden. Heeft u de lunchlezing op een of andere reden niet kunnen bijwonen, maar wilt u alsnog het e-book ontvangen? Speciaal voor haar klanten biedt OTYS aan om gratis het e-book cadeau te geven.U kunt deze aanvragen door een e-mail te sturen naar marketing@otys.nl met daarin de aanvraag naar het e-book 'Trek de beste klanten aan'.

In navolging van de gastlezing organiseert Indeed 24 november om 10:00 uur een webinar 'Trek de beste klanten aan'. In dit webinar ondekt u hoe u:

  • inzicht krijgt in hoe kandidaten op uw vacatures solliciteren;
  • trenddata gebruikt om vacatureteksten vindbaar te maken voor relevante kandidaten;
  • de moment of truth van de werkzoekende kunt gebruiken;
  • uw online recruitmentactiviteiten kunt optimaliseren.


Het webinar is gratis bij te wonen en geeft u na afloop de mogelijkheid om uw vragen te stellen. Aanmelden voor het webinar kan via deze link.

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.