Let's get in touch
 
Blog

Tip 4: Koppelingen om je workflow te verbeteren

 • 22-4-2020 14:44
Geschreven door
Fleur de Kwaasteniet

Waarschijnlijk ben je nog steeds thuis aan het werken. We hopen dat je hierin je draai hebt gevonden. Wij hebben in ieder geval weer een tip zodat jij thuis makkelijker aan de gang kunt met je dagelijkse werkzaamheden. 

OTYS en koppelingen 

Bij OTYS werken we graag samen met andere partijen om ons systeem zo optimaal mogelijk te laten werken. We hebben veel partners en koppelingen die jouw workflow versoepelen. In deze blog zetten we de belangrijkste op een rijtje die jouw tijdens het thuiswerken kunnen helpen! 

Het recruitmentproces bestaat uit verschillende stappen. Per stap geven we een aantal voorbeelden van partners en koppelingen en de voornaamste voordelen hiervan. Werk je met software waarvan je denkt, hier moet OTYS ook écht mee gaan koppelen voor mijn workflow. Neem dan vandaag nog contact met ons op en we gaan de mogelijkheden onderzoeken! 😊 

Marktonderzoek

 • Jobdigger: Jobdigger levert waardevol inzicht door slim gebruik van arbeidsmarktdata voor leadgeneratie, recruitment, loopbaanbegeleiding en analyses. Ze geven je inzichten in bijvoorbeeld de pullfactoren en reisbereidheid van je doelgroep en laten zien via welke kanalen je ze het beste kunt benaderen. De data van Jobdigger kan als module vanuit OTYS worden geactiveerd. Op deze manier is het voorwerk al gedaan en hoef je niet zelf aan de slag met het analyseren van de doelgroep. Neem een kijkje op onze Jobdigger partnerpgina voor meer informatie! 

Uitzetten van vacature

 • Indeed: OTYS is trotse star partner van Indeed. Samen met Indeed zorgen we ervoor dat OTYS-klanten vacatures op een gemakkelijke manier kunnen verspreiden. Als je met OTYS werkt kunnen jou gepubliceerde vacatures makkelijk worden doorgezet. Ook kun je vanuit je OTYS systeem aangeven van welke vacature je een premium vacature wil maken en welk budget je hieraan wil spenderen. Het partnership gaat verder dan dat. Zo kunnen kandidaten solliciteren met hun Indeed profiel op jouw website of via Remote Apply op de website van Indeed. Kortom, gemakkelijke verspreiding van vacatures met een groot bereik én een gemakkelijk sollicitatieporoces. Interesse? Neem dan een kijkje op onze Indeed partnerpagina
 • InGoedeBanen: Muliposter InGoedeBanen zorgt voor een verspreiding van uw vacatures naar 500 jobboards, social media en zoekmachines. De applicatie importeert direct vacatures vanuit OTYS, maar het is ook mogelijk de vacatures in InGoedeBanen zelf te beheren. Het zorgt voor optimaal gebruiksgemak en zo min mogelijk handelingen waardoor maximale tijdwinst wordt behaald met de beste kwaliteit. 

Vinden & contact met kandidaten

 • NIXZ: NIXZ is de recruitment robot die kandidaten kan vinden en benaderen via verschillende websites zoals LinkedIn, Indeed en Monsterboard. Deze kandidaten worden in OTYS gezet, gekoppeld aan de vacatures en de gegevens worden up-to-date gehouden. NIXZ is gemakkelijk te activeren vanuit je OTYS systeem. Vergemakkelijk ook jouw zoektocht naar kandidaten.
 • Joboti: Joboti bouwt slimme recruitment chatbots. Deze chatbot zorgt voor 24/7 bereikbaarheid. Behaal dus een hogere conversie door meer contactmomenten met kandidaten te realiseren. Alle kandidaat-gegevens die de chatbot verzameld worden automatisch opgeslagen in het kandidaten dossier. Ook kan de chatbot worden gekoppeld aan de OTYS-kalender waardoor een kandidaat de mogelijkheid heeft een intake afspraak in te plannen met een recruiter. Blijf altijd bereikbaar voor kandidaten met de chatbot van Joboti.

Administratieve werkzaamheden

 • DataChecker: DataChecker heeft veel ervaring op het gebied van online verifiëren van persoons- en bedrijfsgegevens in Nederland en in het buitenland. DataChecker toetst voor jou de volgende gegevens: paspoorten, ID-kaarten, rijbewijzen en verblijfsvergunningen. Vraag de check op vanuit OTYS en krijg dezelfde dag nog uitslag. Deze uitslag is in je OTYS systeem te zien, dus je hoeft je proces nooit te onderbreken. Toets gemakkelijk kandidaten op afstand met de koppeling van DataChecker
 • Prato: Prato begeleidt en ondersteunt met innovatieve HR-software, loon- en personeelsadministratie en sociaaljuridisch advies. Ze vereenvoudigen en automatiseren HR-processen.
 • Selfbilling: Selfbilling biedt slimme facturatieoplossingen voor bedrijven en organisaties die met zelfstandigen, inhuur- en flexkrachten of vrijwilligers werken. Met behulp van slimme koppelingen stroomlijnen zij jouw facturatieproces. Op deze manier heb je nooit meer last van urendeclaraties die niet kloppen, onjuiste inkoopfacturen of een algeheel gebrek aan controle en overzicht.  BTW: heb je je al ingeschreven voor het webinar op dinsdag 28 april? 
   

Benieuwd naar onze andere partners en koppelingen? Neem dan snel een kijkje op onze Partner pagina of neem contact met ons op!
 

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.