En profiteer van
Terug naar het overzicht

OTYS Ambassadeurschap 2017: Klikwork

Categorieën: Nieuws
Klikwork omschrijft zichzelf als een tikkeltje eigenwijze imagineer en daar houden we bij OTYS van. Net als Klikwork geloven wij in frisse en vooruitstrevende ideeën die we graag werkelijkheid willen laten worden voor onze klanten. Voor OTYS is het dan ook niet meer dan logisch om Klikwork de OTYS Ambassadeurschap 2017 te overhandigen.

Drijvende kracht achter Klikwork is Marcel van der Meer. In 2008 besloot Marcel over te stappen op OTYS en is inmiddels al bijna 10 jaar klant. OTYS heeft veel betekend voor de manier van werken voor Klikwork, maar anderzijds is Marcel ook ontzettend waardevol geweest voor de software van OTYS. In 2009 won hij bijvoorbeeld Het Beste Recruitment Idee met zijn idee om een persoonlijkheidstest te creëren binnen het OTYS platform. Na al die jaren is Klikwork nog steeds een zeer gewaardeerde klant die door zijn kritische blik op software OTYS nog altijd voorziet van waardevolle input. Dit maakt het mogelijk om ons op alle vlakken te kunnen blijven ontwikkelen!

blog_image:article_yourit_148725238958a5aba59bd1b.jpg:end_blog_image

Over Klikwork
Klikwork is ontstaan in 2008 met de visie om de huidige manier van recruitment te veranderen. Om IT Talent te matchen bij een bedrijf kijkt Klikwork verder dan alleen de invulling van een vacature. Zo wordt er gekeken waar uw bedrijf over vijf jaar wilt zijn en welke mensen hiervoor nodig zijn. En vooral, wat maakt uw organisatie uniek? Samen vormen ze het echte verhaal, waarmee ze IT Talent de reden geven zich met u te verbinden en lang bij te blijven. Deze authentieke verhalen worden niet alleen gecommuniceerd in tekst, maar vooral in beelden. Daarmee wordt er een beleving gecreërd, wat Klikwork imagineering noemt. IT Talenten worden actief door Klikwork benaderd zodat zij weten wat werken bij uw bedrijf juist zo uniek maakt en de drempel om te solliciteren wordt verlaagd. Aan de andere kant worden er IT Talenten pools gebouwd zodat IT talent bij u als eerste in beeld komt en u altijd beschikt over de beste kandidaten.

Meer informatie over Klikwork
Recente artikelen
op8-7-2019 14:42
164 bekeken | 0 reacties
op4-7-2019 12:40
189 bekeken | 0 reacties
op21-6-2019 17:00
441 bekeken | 0 reacties
Auteur
Martijn van Ingen
Publicatiedatum
17-02-2017
Reads
2002
Comments: No comments
Share:
Op de hoogte blijven van al ons nieuws?

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

Copyright 2019 © OTYS Recruiting Technology   |  Disclaimer   |  Algemene Voorwaarden   |  Sitemap
Keep in touch
Youtube
Twitter
Facebook
LinkedIn

Benieuwd hoe OTYS Go! jou kan helpen?

Plan een gesprek of demo

NEEM CONTACT MET ONS OPSTEL UW VRAAG
Consultant

Goedendag!

Om je beter te kunnen helpen zou het fijn zijn alvast wat meer over je te weten te komen.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.