Let's get in touch
 
Nieuws

OTYS Ambassadeurschap 2017: Klikwork

  • 3663 bekeken
  • 17-2-2017 10:21
Geschreven door
M. Ingen
Klikwork omschrijft zichzelf als een tikkeltje eigenwijze imagineer en daar houden we bij OTYS van. Net als Klikwork geloven wij in frisse en vooruitstrevende ideeën die we graag werkelijkheid willen laten worden voor onze klanten. Voor OTYS is het dan ook niet meer dan logisch om Klikwork de OTYS Ambassadeurschap 2017 te overhandigen.

Drijvende kracht achter Klikwork is Marcel van der Meer. In 2008 besloot Marcel over te stappen op OTYS en is inmiddels al bijna 10 jaar klant. OTYS heeft veel betekend voor de manier van werken voor Klikwork, maar anderzijds is Marcel ook ontzettend waardevol geweest voor de software van OTYS. In 2009 won hij bijvoorbeeld Het Beste Recruitment Idee met zijn idee om een persoonlijkheidstest te creëren binnen het OTYS platform. Na al die jaren is Klikwork nog steeds een zeer gewaardeerde klant die door zijn kritische blik op software OTYS nog altijd voorziet van waardevolle input. Dit maakt het mogelijk om ons op alle vlakken te kunnen blijven ontwikkelen!

blog_image:article_yourit_148725238958a5aba59bd1b.jpg:end_blog_image

Over Klikwork
Klikwork is ontstaan in 2008 met de visie om de huidige manier van recruitment te veranderen. Om IT Talent te matchen bij een bedrijf kijkt Klikwork verder dan alleen de invulling van een vacature. Zo wordt er gekeken waar uw bedrijf over vijf jaar wilt zijn en welke mensen hiervoor nodig zijn. En vooral, wat maakt uw organisatie uniek? Samen vormen ze het echte verhaal, waarmee ze IT Talent de reden geven zich met u te verbinden en lang bij te blijven. Deze authentieke verhalen worden niet alleen gecommuniceerd in tekst, maar vooral in beelden. Daarmee wordt er een beleving gecreërd, wat Klikwork imagineering noemt. IT Talenten worden actief door Klikwork benaderd zodat zij weten wat werken bij uw bedrijf juist zo uniek maakt en de drempel om te solliciteren wordt verlaagd. Aan de andere kant worden er IT Talenten pools gebouwd zodat IT talent bij u als eerste in beeld komt en u altijd beschikt over de beste kandidaten.

Meer informatie over Klikwork

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.