Let's get in touch
 
Blogs, News, Nieuws, OTYS

OTYS gaat samenwerking met TheRecruitBoosters aan

  • 1795 bekeken
  • 13-4-2021 9:04
Faye Buter
Geschreven door
Faye Buter

OTYS Recruiting Technology heeft de handen ineen geslagen met TheRecruitBoosters, een Amsterdamse start-up gericht op recruitment en sales via LinkedIn. Hoe gaat die samenwerking eruitzien? En wat merken klanten ervan?

Een samenwerking tussen onze recruitmentsoftware en de technologie van het Amsterdamse TheRecruitBoosters is goed nieuws voor ons én onze beiden klanten ‘De wereld van recruitment beweegt zich razendsnel’, zegt TheRecruitBoosters-oprichter Luc van Poll. ‘En goede opvolging is cruciaal om zowel tijd als geld te kunnen besparen. Door het ATS-systeem van OTYS te voorzien van interessante data, kunnen we waarde toevoegen aan het recruitmentproces van onze gezamenlijke klanten. Als OTYS het hart van jouw organisatie is, dan kun je met TheRecruitBoosters het hart sneller laten kloppen.’

 

Als OTYS het hart van jouw organisatie is, dan kun je met TheRecruitBoosters het hart sneller laten kloppen.

 

En ook OTYS-CEO Bert Koning is enthousiast over de recent gesloten samenwerking. ‘TheRecruitBoosters is een jonge, frisse organisatie met uitgebreide expertise op het gebied van LinkedIn’, zegt hij. ‘Door het gebruik van ons platform te combineren met hun LinkedIn-strategieën wordt opdrachtgevers en talentvolle nieuwe werknemers vinden niet alleen eenvoudiger, maar ook een stuk efficiënter. Dit heeft bij onze gezamenlijke klanten al tot zichtbare groei geleid.’

Automatisch in OTYS-systeem

Dankzij de samenwerking worden leads en kandidaten die TheRecuitBoosters genereert, automatisch opgeslagen in het ATS-systeem van OTYS. Hierbij worden de data die binnenkomen direct gewaarborgd en kun je als gebruiker meteen opvolging geven aan deze leads en kandidaten. Hierdoor kunnen gebruikers actiegericht werken en het recruitment- of sales-proces efficiënter en succesvoller maken, zo is het idee.

 

Met deze technologie moeten organisaties tot wel 50 geschikte leads en kandidaten per dag kunnen bereiken.

 

Met de technologie van TheRecruitBoosters moeten organisaties op LinkedIn tot wel 50 geschikte leads en kandidaten per dag kunnen bereiken. TheRecruitBoosters doet dit voor alle organisaties die willen investeren in een slimmer, sneller en efficiënter werkproces. Door samen te werken, maken beide recruitmentbedrijven nieuwe opdrachtgevers en nieuw talent vinden nog sneller en eenvoudiger. Verbind je in het ATS-systeem van OTYS concrete acties aan de binnenkomende data van TheRecruitBoosters, dan kun je als recruiter of accountmanager altijd gerichte opvolging geven en zo het maximale uit een campagne halen.

De overtuigingskracht van TheRecruitBoosters

Het in Amsterdam gevestigde TheRecruitBoosters heeft naar eigen zeggen twee overtuigingen. Enerzijds gelooft het bedrijf in de kracht van LinkedIn als social selling platform en anderzijds in het automatiseren van werkprocessen. Door deze overtuigingen te combineren, ondersteunt het bedrijf alle recruitment-organisaties in Nederland die zowel nieuwe opdrachtgevers als nieuwe kandidaten willen vinden en bereiken.

Benieuwd naar alle mogelijkheden van TheRecruitBoosters? Vraag dan een demo aan op de partnerpagina of stuur een mail naar customersales@otys.nl.

 

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.