Let's get in touch
 
Nieuws, OTYS

Goed relatiebeheer is de sleutel tot succesvolle recruitment

  • 4945 bekeken
  • 17-7-2017 10:12
Geschreven door
M. Ingen

Tegenwoordig gebruikt ieder bedrijf wel een basale vorm van een CRM, een customer relationship management systeem. Maar is jouw CRM ook intuïtief te bedienen, volledig en toegesneden op je bedrijfsactiviteiten? In de praktijk komen we regelmatig bedrijven tegen die met ad-hoc-oplossingen hun relatiebestanden onderhouden. Dit kost veel tijd en je loopt het risico dat je hierdoor kansen misloopt. Juist het werken met een integraal systeem zorgt ervoor dat je beter kunt inventariseren en evalueren. Met goede informatie wordt sturen op resultaten veel eenvoudiger.

Een CRM-systeem, speciaal voor recruitment

OTYS CRM is speciaal ontwikkeld voor het faciliteren van recruitmentactiviteiten. Bij het invoeren van een vacature koppelt u uw vacature direct aan uw relatie. Door middel van CRM Criteria en CRM velden ‘labelt’ u uw relatie database zodat u snel en effectief kunt zoeken. 

Als u een mailing wilt opstellen naar een specifieke gebruikersgroep, dan dient het CRM als uitstekende uitvalbasis. Het CRM bevat talloze criteria die u kunt aanvinken om uw doelgroep samen te stellen. Deze selectie voegt u vervolgens toe aan een (tijdelijke) mailgroep en deze stuurt u tenslotte in batch gepersonaliseerd naar klanten.

Alle veelvoorkomende functies in de recruitmentbranche zijn terug te vinden in de basisfuncties van OTYS, terwijl ook maatwerk tot de mogelijkheden behoort. Als uitzendbureau, detacheringsbedrijf en werving- & selectiebureau kunt u daarom direct prettig met OTYS van start. Ook koppelingen met facturatiepakketten kunnen worden gerealiseerd, zodat alle bedrijfsprocessen zijn geïntegreerd.

blog_image:article_yourit_1500293113596ca7f99d895.PNG:end_blog_image

Mailen: het hart van recruitment

E-mailverkeer is een onmisbaar medium tijdens werving en selectie. De Mail Module van OTYS is automatisch gekoppeld aan de database. Hiermee stuurt u eenvoudig batch mailings aan grotere en kleinere selecties van relaties en kandidaten. Ook binnenkomende mail wordt direct gekoppeld aan relaties en in het bijbehorende dossier geplaatst. Alle mail is eenvoudig te filteren en doorzoekbaar. Zo bent u altijd op de hoogte van eerder contact en de stand van zaken, ook wanneer u met meerdere mensen aan één project werkt.

Sales pipeline: visualiseer het proces

OTYS biedt echter meer dan alleen relatiebeheer. De sales tracker maakt het mogelijk om het proces helder in beeld te brengen met behulp van een sales pipeline. Dit overzicht geeft je inzicht in de verwachte omzet per team, per relatie of per medewerker en maakt het tevens mogelijk om bij te sturen.

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.