Let's get in touch

OTYS 2019 NL - Let's get in touch

Software, Vakkennis

5 tips voor het opzetten van een vacaturebank

  • 1210 bekeken
  • 8-7-2019 14:42
Anna Willems
Geschreven door
Anna Willems

Stel, je wilt een vacaturebank opzetten, de reden waarom laten we even achterwege. Wat zijn dan de punten waar je echt niet omheen kan? Wij kennen de verhalen van mensen die vol overgave begonnen zijn aan het opzetten van een vacaturesite en erachter kwamen dat het toch meer met zich meebrengt dan gedacht. Daar gaat je tijd & daar gaat je geld. Om jou voor deze situatie te behoeden, hier een aantal tips.

TIP 1: Weet op welke vacatures jij je gaat richten

Er bestaan al de nodige vacaturebanken, dus waar gaat die van jou om bekend staan? Dit weegt voor opdrachtgevers en kandidaten zwaar mee in de keuze voor jouw vacaturebank. Zoals in meer gevallen, werkt het ‘t best om je in eerste instantie te richten op een niche. Zo hou je het overzichtelijk en kan je eerst de punten op de i zetten in die ene branche, voordat je jouw pijlen gaat richten op een andere branche. Weet dus in welke hoek jij wil gaan zitten met jouw vacaturebank!

 

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

1
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.