Let's get in touch

Let's get in touch

Events, Nieuws, OTYS

Demo van ons nieuwste softwarepakket?

  • 4117 bekeken
  • 16-5-2017 12:49
Geschreven door
P. Barelds

De zoektocht naar een goed ATS die perfect aansluit bij uw bedrijfsvoering is een heel karwei. Er zijn tegenwoordig erg veel spelers op de markt die u allemaal moet vergelijken op prijs, kwaliteit, functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid, stabiliteit, enzovoort. Gelukkig kunt u tijdens de Demo_Day van Recruitment Tech het aanbod van diverse ATS-leveranciers vergelijken. OTYS heet u van harte welkom op haar stand voor een vrijblijvende demo. Wanneer u via onze inschrijfpagina aanmeldt, ontvangt u een gratis toegangsbewijs t.w.v. €95,- excl. BTW!

Demo_Day 2017

Recruitment Tech Demo_Day 2017 is een event vol met de nieuwste recruitmenttechnologieën en verdiepende tech talk. De hele dag zijn er op het event demo’s te bekijken en te volgen van verschillende aanbieders van recruitment software, er zijn drie kennissessies van onder andere OTYS partner Indeed waarin een specifieke specialisme van recruitment verder wordt uitgediept en er is een afsluitende borrel waarbij u de hele dag nog eens door kunt nemen met experts en medebezoekers.

Next generation software!

Als Nederlands grootste recruitment software leverancier en een top 40 positie wereldwijd kunnen we uiteraard niet ontbreken op dit event! Met een levensgroot touchscreen kunt u onze nieuwste release OTYS Go! op alle mogelijke functionaliteiten uitproberen. Zo kunt u live ervaren welke gave modules en opties wij bieden en hoe u hiermee uw recruitment kunt optimaliseren.

Over OTYS

Het uitgebreide softwarepakket van OTYS bevat onder andere modules om vacatures te verspreiden, CV's te sourcen, een talentpool bij te houden, uw kandidatendatabase overzichtelijk te beheren en kanaal-, consultant- en vacatureprestaties te analyseren. Daarnaast bevat onze software nog heel veel handige features, zoals slim zoeken en matchen, gepersonaliseerde weergaves en automatisch dossieropbouw. Ook kan OTYS uw recruitmentsite verzorgen. In welke branche u ook werkzaam bent, wij hebben de juiste oplossing voor u!

blog_image:article_yourit_1494932267591adb2b4903f.jpg:end_blog_image

Gratis naar Demo_Day 2017?

Als partner van Recruitment Tech geeft OTYS 10 entreekaarten weg ter waarde van €95,- excl. BTW. Het toegangsbewijs is inclusief hapjes en drankjes gedurende de dag, een lunch en een parkeerticket voor maximaal 4 uur. Meedoen aan deze actie is eenvoudig: schrijf u in voor een van de onderstaande demo’s en u ontvangt een toegangsbewijs per mail! Uiteraard kunt u meerdere demo’s bijwonen of een demo aanvragen over een ander bepaald onderwerp. U vraagt wij draaien.

Meld u aan voor een van deze demo’s en krijg gratis toegang!

Aanmelden kan tot en met 25 a.s. dus wees er snel bij!

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.