Let's get in touch
 
Nieuws, OTYS

SchaalX trots op vernieuwde website door OTYS

  • 2812 bekeken
  • 1-9-2016 12:41
Geschreven door
P. Barelds

Vanaf vandaag is de vernieuwde website van SchaalX live (www.schaalx.nl). De website is ontwikkeld door OTYS Recruiting Technology. SchaalX is een serieuze speler op de markt van search, werving & selectie en interimbemiddeling in de vakgebieden marketing, communicatie en online.

De juiste uitstraling
Het projectteam heeft de afgelopen tijd hard gewerkt aan het ontwerpen en ontwikkelen van de vernieuwde website. “Wij zijn enorm blij met deze nieuwe website”, aldus Tess van Olst Communicatie & PR manager bij SchaalX. Ingrid Schipper, partner van SchaalX: “De nieuwe visuele identiteit past meer bij wie we zijn. De warmere kleuren onderstrepen dat - in een technologisch snel vernieuwend landschap - onze core business het creëren van waardevolle verbindingen tussen organisaties en mensen blijft. Dat is ook de reden dat onze eigen mensen een prominente rol hebben gekregen op onze website.” De website heeft nieuwe functionaliteiten en een verbeterde gebruiksvriendelijkheid waarvoor we opdrachtgevers en kandidaten nog beter van dienst kunnen zijn. Ook biedt de website meer ruimte voor het delen van informatie zoals events en blogs en is er een duidelijke link met SCHAAL+.

Vindbaarheid en sollicitatiebeleving
Naast invulling geven aan een gepast design heeft OTYS ook gewerkt aan het verhogen van de vindbaarheid van het bedrijf en de vacatures. “Het is van groot belang dat zowel potentiële partners als kandidaten de website van SchaalX goed kunnen vinden”, zegt Edwin Lindelauf, Business Development Director bij OTYS. “Wij hebben zoekmachine-optimalisatie doorgevoerd in de code, zodat de site beter door Google wordt geïndexeerd en door de juiste doelgroep gevonden wordt. Bovendien hebben wij veel aandacht besteed aan de candidate experience van de kandidaat.” Zoeken naar vacatures is door de overzichtelijke weergave en de zoekfilters eenvoudig. De vacature detailpagina’s zijn heel helder en prettig leesbaar. “Je wordt bijna verleid om direct te gaan solliciteren.”

Integratie met de database
SchaalX is al jarenlang tevreden klant bij OTYS en legde daarom ook de opdracht voor het vernieuwen van de site bij het softwarebedrijf neer. OTYS is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van websites en levert software voor het optimaliseren van het werving en selectieproces. De website is gekoppeld met de talentdatabase van SchaalX, waardoor de gegevens van de sollicitanten direct opgeslagen en up-to-date zijn.

Over OTYS
OTYS levert gebruiksvriendelijke en geavanceerde software om het werkproces van recruiters te vereenvoudigen, versnellen en verbeteren. Hierdoor kan er meer aandacht aan klant en kandidaat geschonken worden en kunnen meer én betere matches gemaakt worden. OTYS is Europa’s grootste aanbieder van recruitment software met ruim 1000 klanten, 10.000 gebruikers en 1800 websites. De producten die OTYS aanbiedt variëren van state of the art websites tot aan een volledig geïntegreerd CRM systeem of mobiele applicaties voor kandidatenbeheer. Onze klanten zijn voornamelijk recruiters, werving & selectie bureaus, uitzendbureaus, detachering, corporate HRM en vacaturebanken.. Bij OTYS werken ruim 100 mensen, verspreid over de kantoren in Veenendaal (hoofdkantoor), Gent, Praag en Parijs.

Over SchaalX
SchaalX heeft ruim 12 jaar ervaring in het verbinden van professionals en organisaties. Door persoonlijk contact willen wij de waardevolle verbinder zijn tussen kandidaat en opdrachtgever. We zijn ervan overtuigd dat we beide partijen kunnen adviseren waardoor groei ontstaat op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Wij richten ons op medior en topniveau en hebben zowel vaste functies als interim opdrachten. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in executive search.

 blog_image:article_yourit_147878618558247c8939025.png:end_blog_image

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.