Let's get in touch
 
Blog, Blogs, OTYS

Hoe scoor je met de Jobboards van OTYS? EK edition

  • 4708 bekeken
  • 15-6-2021 12:42
Nina van Eden
Geschreven door
Nina van Eden

Is jouw klant op zoek naar een Huntelaar om zijn team te versterken? Plaats dan de vacature op jouw eigen jobboard (vacaturebank) gemaakt door OTYS, die jouw klant helpt om te scoren! Wist je namelijk al dat wij naast recruitmentsoftware ook gehele jobboards kunnen ontwerpen én bouwen? En dat geheel aansluitend op het doel dat bij jouw bedrijf past. Of dat nu een vacaturebank is als traffic generator, als inkomstenbron door het aanbieden van betaalde vacatureplaatsingen of juist een bron van inkomsten uit advertising en premium bedrijfsprofielen. Voor ons geen probleem, wij passen ons volledig aan jouw wensen aan. In deze blog vertel ik je wat de voordelen zijn van jobboards gemaakt door OTYS en laat ik jullie een paar voorbeelden zien van onze klanten.
 

Wat zijn voordelen van een jobboard gemaakt door OTYS?

Wij weten waar een goede jobboard aan moet voldoen. Wij hebben de kennis van recruitment en werving om jouw vraag om te zetten naar een juiste employer branding strategie. Wat voor een jobboard bijvoorbeeld erg belangrijk is, zijn SEO-optimalisatietools en veel communicatie- en wervingstools om vacatures doelgericht onder de aandacht te brengen bij de doelgroep. Natuurlijk inclusief de vacature-alert en slimme zoekfunctionaliteiten voor een optimale user experience. Waarbij we ook nog eens blog-, event-, nieuws- en mailingmodules kunnen toevoegen. Kortom, met de tools van OTYS bereik je je doelgroep en ook heel belangrijk, houd je ze betrokken. Wij weten door onze ervaring en inzicht in de markt wat belangrijk is voor jobboards en wat de nieuwste trends zijn. Wil jij net als het Nederlands elftal ook altijd winnen? Scoor dan nu jouw nieuwe top aanvaller (sales) super middenvelder (recruiter) of een sterke achterhoede (administratie) met een OTYS jobboard. Maak het dream team compleet en scoor jouw eerste kandidaat!
 

Klanten met een OTYS jobboard

Ik kan me voorstellen dat je nu denkt, hoe ziet een gemaakte jobboard van OTYS er precies uit? Allereerst kunnen wij, omdat we eigen web developers en web designers in dienst hebben, een jobboard geheel naar je wensen maken. Maar, om je toch een beeld te geven, lichten we in deze blog twee van onze klanten uit: Global Sports Jobs (om toch even in die EK sfeer te blijven) en AgriFoodMatch.
 

De jobboard van Global Sports Jobs

De jobboard van Global Sports Jobs (GSJ) moest erg aantrekkelijk zijn voor bezoekers die op zoek zijn naar een baan in de sportbranche. Daarom heeft ons designteam een heel gaaf ontwerp gemaakt die sporters aantrekt. Naast een mooi design is ons marketingteam ook actief bezig geweest met SEO en de user experience om de vindbaarheid en de klantervaring optimaal te maken. 

 

Daarnaast is het bij Global Sports Jobs zo dat klanten zelf vacatures kunnen aanmaken en dat ze ook nog kunnen kijken hoe de vacatures hebben gepresteerd. Klanten kunnen namelijk vacatureplekken inkopen en klanten kunnen vacatures betaald laten uitlichten.  Global Sports Jobs maakt gebruik van de webshop functionaliteiten van OTYS. Door de integratie van de meerdere modules, kunnen ze zo gemakkelijk tegen weinig resources verschillende revenue streams creëren op hun platform! 

Wat verder ook speciaal is op dit jobboard is dat klanten complete controle hebben over hun vermelding op de website. Ze kunnen een eigen stukje schrijven over hun bedrijf, welke op hun bedrijfspagina wordt getoond samen met alle openstaande vacatures van die ene klant. Waarbij een premium klant meer kan delen (bijvoorbeeld video’s) dan niet premium klanten. Bekijk eens het premium bedrijfsprofiel van The FA  maar eens.

 

Naast vacatures, biedt Global Sports Jobs ook verschillende opleidingen aan. Men kan zoeken naar een bijvoorbeeld het interessegebied en Global Sports Jobs geeft verschillende opleidingen weer die hiervoor beschikbaar zijn.