Let's get in touch
 
Webinar

Webinar Indeed: Haal met data het maximale uit uw recruitmentstrategie

  • 8-12-2016 8:59
Geschreven door
M. Ingen

Veel bedrijven doen weinig met de data over hoe kandidaten bij ze binnenkomen. Data analyse kan er juist voor zorgen dat u met zo min mogelijk kosten de juiste kandidaat vindt, omdat u op basis van uw data eenvoudig kan zien welke bronnen het meest effectief zijn. Om het gebruik van data voor u inzichtelijker te maken geeft Indeed dinsdag 20 december een webinar hoe u data kan gebruiken bij uw recruitmentstrategie. 

Traditionele HR-medewerkers en recruiters zijn over het algemeen meer mens-georiënteerd dan dat ze zich met cijfers bezighouden. Het kan wel degelijk nuttig zijn om de focus te leggen op data-gedreven beslissingen. Het gebruik van de juiste tools zorgt ervoor dat u exact weet wat de ROI is op uw inbound en outbound recruitment. Met andere woorden; wat kost mijn strategie en wat levert het nou eigenlijk op?

Recruitment data vertalen in concrete acties

Het verwerken van alle recruitment data kan overweldigend overkomen. De cijfers inzichtelijk maken geeft u wel de gelegenheid om exact na te gaan wat uw sterke kanten zijn en waar kansen liggen. Want als uw focus vooral ligt op het werven via vacaturebanken maar het blijkt dat het merendeel van de kandidaten binnenkomt via referral, dan kan het u veel tijd en geld schelen om uw strategie hierop aan te passen. U kunt elke euro uit uw recruitmentbudget immers maar één keer uitgeven.

OTYS Rapportage module

De Rapportage module van OTYS geeft u in één oogopslag inzicht in onder meer de commerciële acties, financiën en de prestaties van u en uw collega's. Aan de hand van de rapportages kunt u vervolgens uw beleid afstemmen en uw investeringen op aanpassen. Onderstaande afbeelding geeft bijvoorbeeld weer via welk kanaal of via welke recruiter de kandidaten zijn binnengekomen. U kunt vervolgens per kandidaat direct doorklikken naar zijn of haar gegevens in de kandidatendatabase van OTYS. Per bron vindt u de vacature terug en alle gekoppelde kandidaten. Deze rapportages zijn geheel naar uw wens in te richten zodat u altijd inzicht heeft in de data die voor u belangrijk is.

blog_image:article_yourit_1481118856584814887e747.JPG:end_blog_image

Webinar Ontcijfer de ROI

Indeed geeft u tijdens het webinar inzicht hoe u een krachtig systeem kunt creëren dat helpt om uw recruitmentstrategie continu te optimaliseren. U leert onder andere hoe u de juiste kandidaten bereikt op een competitieve arbeidsmarkt, hoe u een automatische source tracking gebruikt om te achterhalen waar uw hires vandaan komen zodat u op de juiste kanalen kunt werven en hoe u een sourcing scoring methode implementeert om gemakkelijk presentaties bij te houden.

Het webinar start om 14.00 uur en duurt ongeveer 30 minuten met aansluitend een Q&A. U kunt zich via onderstaande button gratis inschrijven!

Wilt u meer weten over de Rapportage module in OTYS? Stuur dan een mail naar marketing@otys.nl.

Optimaliseer mijn strategie!

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.