En profiteer van
Terug naar het overzicht

Met OTYS voordelig naar Werf& Live

Categorieën: Events Nieuws

Donderdag 11 mei organiseert Werf& voor de tweede maal het Werf& Live event. Tijdens dit event, specifiek gericht op arbeidscommunicatie en recruitment, zullen diverse sprekers impactsessies geven die uw recruitmentactiviteiten en flinke boost kunnen geven. Daarnaast biedt het u de kans om een kijkje in de keuken te nemen van enkele grote namen zoals Philips, Indeed en Marktplaats. De dag wordt afgesloten met de uitreiking van de Werf& Awards. Bent u klant van OTYS? Dan kunt u dit jaar extra voordelig naar het event!

Kom in contact met OTYS

Ook bij dit event kunt u OTYS weer tegenkomen! Van 12:00 tot 13:00 organiseren we de middaglunch en het inloopprogramma en verder zullen we op onze stand diverse demo's geven van onze nieuwste release van OTYS Go!. Vanwege de komende koppeling met Marktplaats zal Business Development Manager Wouter Geerling van Marktplaats een sessie geven over hoe u het beste latent zoekende mensen kunt bereiken via specifieke media, originele middelen en effectieve kanalen. Heeft u de gastlezing van Marktplaats bij OTYS gemist? Dan is dit dé kans om alsnog meer te weten te komen over de nieuwe vacaturerubriek van Marktplaats.

Aanbod voor OTYS-klanten

Als klant van OTYS kunt u extra voordelig bij het Werf& Live aanwezig zijn. We geven namelijk 25% korting op de inschrijfkosten voor dit event! Om hier in aanmerking voor te komen hoeft u alleen maar een mailtje te sturen naar marketing@otys.nl waarna u van ons een persoonlijke code ontvangt. Het volledige programma van Werf& Live is te vinden op de website.

Programma Werf& Live

Recente artikelen
op8-7-2019 14:42
199 bekeken | 0 reacties
op4-7-2019 12:40
208 bekeken | 0 reacties
op21-6-2019 17:00
501 bekeken | 0 reacties
Auteur
Martijn van Ingen
Publicatiedatum
28-04-2017
Reads
1107
Comments: No comments
Share:
Op de hoogte blijven van al ons nieuws?

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

Copyright 2019 © OTYS Recruiting Technology   |  Disclaimer   |  Algemene Voorwaarden   |  Sitemap
Keep in touch
Youtube
Twitter
Facebook
LinkedIn

Benieuwd hoe OTYS Go! jou kan helpen?

Plan een gesprek of demo

NEEM CONTACT MET ONS OPSTEL UW VRAAG
Consultant

Goedendag!

Om je beter te kunnen helpen zou het fijn zijn alvast wat meer over je te weten te komen.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.