Let's get in touch

Let's get in touch

Events, Nieuws

Met OTYS voordelig naar Werf& Live

  • 2911 bekeken
  • 28-4-2017 10:03
Geschreven door
M. Ingen

Donderdag 11 mei organiseert Werf& voor de tweede maal het Werf& Live event. Tijdens dit event, specifiek gericht op arbeidscommunicatie en recruitment, zullen diverse sprekers impactsessies geven die uw recruitmentactiviteiten en flinke boost kunnen geven. Daarnaast biedt het u de kans om een kijkje in de keuken te nemen van enkele grote namen zoals Philips, Indeed en Marktplaats. De dag wordt afgesloten met de uitreiking van de Werf& Awards. Bent u klant van OTYS? Dan kunt u dit jaar extra voordelig naar het event!

Kom in contact met OTYS

Ook bij dit event kunt u OTYS weer tegenkomen! Van 12:00 tot 13:00 organiseren we de middaglunch en het inloopprogramma en verder zullen we op onze stand diverse demo's geven van onze nieuwste release van OTYS Go!. Vanwege de komende koppeling met Marktplaats zal Business Development Manager Wouter Geerling van Marktplaats een sessie geven over hoe u het beste latent zoekende mensen kunt bereiken via specifieke media, originele middelen en effectieve kanalen. Heeft u de gastlezing van Marktplaats bij OTYS gemist? Dan is dit dé kans om alsnog meer te weten te komen over de nieuwe vacaturerubriek van Marktplaats.

Aanbod voor OTYS-klanten

Als klant van OTYS kunt u extra voordelig bij het Werf& Live aanwezig zijn. We geven namelijk 25% korting op de inschrijfkosten voor dit event! Om hier in aanmerking voor te komen hoeft u alleen maar een mailtje te sturen naar marketing@otys.nl waarna u van ons een persoonlijke code ontvangt. Het volledige programma van Werf& Live is te vinden op de website.

Programma Werf& Live

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.