Let's get in touch
 
Webinar

Webinar OTYS Go!: Nieuwsbrieven en Verzendlijsten

  • 9-1-2018 10:05
Geschreven door
M. Ingen

Het volgende OTYS Go! webinar gaat over Nieuwsbrieven en Verzendlijsten. Woensdag 31 januari van 16:00 tot en met 17:00 laten we je de werking zien van deze twee modules.

Nieuwsbrieven

Met de Nieuwsbrievenmodule van OTYS is het mogelijk om nieuwsbrieven te maken, publiceren en te verzenden. De nieuwsbrieven worden weergegeven in een sjabloon (‘look & feel’) dat wij voor hebben samengesteld. Deze nieuwsbrieven zijn vervolgens te versturen naar een of meerdere groepen ontvangers (‘verzendlijst’) en/of te publiceren op je website. Indien je nieuwsbrieven verstuurt naar een verzendlijst, dan worden deze altijd als individuele e-mails verzonden. Dit voorkomt dat je nieuwsbrief als ‘spam’ geclassificeerd wordt en het stelt je in staat om de nieuwsbrief te beginnen met een persoonlijke aanhef voor de ontvanger.

 

Verzendlijsten

Als je een nieuwsbrief of een e-mail naar een groep mensen wilt versturen, dan gebruik je hiervoor een verzendlijst. Een verzendlijst is een lijst met ontvangers die je met één e-mail in batch kunt bereiken. Nieuwsbrieven en e-mails verzonden naar een verzendlijst, worden verzonden als individuele e-mails: als je dus een e-mail verstuurt naar een verzendlijst van 100 ontvangers, dan worden er 100 e-mails verzonden. Dit heeft verschillende voordelen:

  • De ontvangers zien elkaars e-mailadressen niet (iedereen heeft het weleens meegemaakt dat een groep met ontvangers per ongeluk in het ‘CC’-veld in plaats van het ‘BCC’-veld is geplaatst).
  • Omdat het om individuele e-mails gaat is de kans dat de e-mail in een spamfolder geplaatst wordt kleiner.
  • Je kunt een persoonlijke aanhef toevoegen.

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.