Let's get in touch
 
Nieuwe websites

Websites live april

  • 3201 bekeken
  • 31-3-2020 11:49
Geschreven door
Fleur de Kwaasteniet

Iedere maand komen er bij OTYS te GEKKE websites online, die wij graag met jullie willen delen. OTYS heeft diverse projecten lopen van custom websites tot speedtrajecten. Met een speedtraject is jouw website plus het OTYS systeem binnen één dag al live! Onze Webdesigner en Webdevelopers zitten altijd voor je klaar om jouw website aan te passen naar wens. Zo helpen wij jou met dé perfecte website voor jouw bedrijf. Deze maand hebben wij een mooie selectie gemaakt van websites die live zijn gegaan. Benieuwd naar wat OTYS voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!
 

Top Groep
Top Groep Nederland B.V. is hét bedrijf voor timmerlieden, metselaars, schilders, onderhoudsvaklieden of (assistent) uitvoerders. Ben jij als vakman opzoek naar een stabiele werkgever met aandacht voor jouw wensen, of als bouwbedrijf opzoek naar betrouwbare Nederlandse vaklieden voor uw projecten? Neem dan een kijkje op de mooie nieuwe website die OTYS heeft gemaakt!

https://www.topgroep.nl/ 

De Haagse Scholen 
De Haagse Scholen is een stichting van 52 basisscholen in Den Haag. Deze Scholen gaan van regulier tot speciaal onderwijs en van ‘klassiek’ tot Dalton of Montessori. De Haagse Scholen biedt een werkplek, begeleiding en zekerheid voor leerkrachten in het basisonderwijs. De website die OTYS voor ze heeft gemaakt is er mooi geworden. Benieuwd naar het resultaat? Neem dan snel een kijkje! 

https://www.werkenbijdehaagsescholen.nl/

Ook hebben wij een business case geschreven over de Haagse Scholen om samen met OTYS het lerarentekort te beschrijven. Nieuwsgierig geworden? Je vindt de case hier! 

Jobco Support 
Jobco Support is een werving & selectiebureau en helpt kandidaten en opdrachtgevers in de IT branche. Ze hebben veel verschillende ICT vacatures door heel Nederland. Daarnaast bieden ze ook loopbaanbegeleiding & coaching. OTYS heeft een mooie website voor Jobco Support gemaakt. Benieuwd naar het resultaat? Neem dan snel een kijkje!

https://www.jobcosupport.nl/ Fricolore 
Fricolore is een onderwijsgroep die bestaat uit 16 scholen voor Christelijk voortgezet onderwijs in Friesland, de Noordoostpolder en op Urk. De scholen werken samen om het onderwijs en de organisatie op scholen te bevorderen. OTYS is voor ze aan de slag gegaan en de website is erg mooi geworden! Benieuwd naar het resultaat? Neem dan snel een kijkje! 

https://www.fricolore.nl/ 

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.