Let's get in touch
 
Nieuws, OTYS, Software

Pitrick Barendse van Zuidprofs: "SimpleRecruiter werkt heel simpel en intuitief"

  • 1417 bekeken
  • 1-4-2021 14:52
Geschreven door
Lilian Toonstra

Een maand geleden werd de SimpleRecruiter Chrome extensie officieel gelanceerd. Met SimpleRecruiter zet je gemakkelijk kandidaatinformatie over van jobboards naar het OTYS ATS. In dit blog vertellen we je kort welke handige functies SimpleRecruiter heeft. Op donderdag 8 april organiseren we om 11.00 uur een webinar, waarvoor je je hier kunt aanmelden.

Direct een koppeling met LinkedIn door SimpleRecruiter

Terwijl jij jobboards afstruint op zoek naar geschikte kandidaten, bekijkt SimpleRecruiter of deze kandidaat in je OTYS ATS staat. Met één druk op de knop zet je het kandidaatprofiel, gekoppeld aan de vacature, in je ATS. Pas basisinformatie en statussen aan, voeg evaluaties toe en zie alle vacature- en kandidaat informatie in één oogopslag. Je kunt hele lijsten met kandidaten downloaden en hen een berichtje sturen. 

En de functionaliteiten worden steeds verder uitgebreid. Binnenkort kun je bijvoorbeeld CV’s downloaden, vanuit een lijst individuele kandidaten connectieverzoeken en opvolgberichten versturen en nog meer statussen en informatie inzien. En dat allemaal vanuit één browservenster!

Zuidprofs is al direct een tevreden klant

Veel recruiters hebben SimpleRecruiter al ontdekt. Zo ook van Pitrick Barendse van Zuidprofs: “Omdat OTYS geen LinkedIn koppeling meer had, ben ik op zoek gegaan naar een goed alternatief. Daarbij kwam SimpleRecruiter van NIXZ in beeld. Na een heel prettige introductie en uitleg over hoe alles werkt, ben ik ermee aan de slag gegaan. Al meteen was ik blij met SimpleRecruiter, omdat ik direct en gemakkelijk LinkedIn kandidaten naar mijn OTYS systeem kan doorzetten. SimpleRecruiter werkt heel simpel en intuitief en heeft geen verdere uitleg nodig, het is gewoon plug and play. Verder is NIXZ continu bezig SimpleRecruiter te verbeteren en komen er regelmatig handige nieuwe functies en toepassingen bij.”

Ontdek tijdens het webinar alle voordelen voor OTYS gebruikers

Wil jij ook met één druk op de knop kandidaten in je OTYS ATS? We vertellen je graag hoe je dat doet met SimpleRecruiter. NIXZ organiseert op donderdag 8 april om 11 uur ‘s ochtends een SimpleRecruiter webinar. Daar vertellen we over de functionaliteiten en mogelijkheden van deze handige Chrome extensie. Ook zal een enthousiaste gebruiker zijn ervaringen delen over hoe hij het meeste uit zijn recruitment werkzaamheden haalt met SimpleRecruiter. Meer informatie, het programma en de mogelijkheid om je aan te melden vind je hier.
 

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.