En profiteer van
Terug naar het overzicht

Release website Impact Matters

Categorieën: Nieuws OTYS

blog_image:article_yourit_14799167285835bcb8939d7.JPG:end_blog_imageBij OTYS vinden we het erg belangrijk om actief maatschappelijk betrokken te zijn. Met trots kunnen we dan ook vertellen dat we de website en backofficeapplicaties hebben mogen verzorgen voor Impact Matters. Deze stichting plaatst professionals met kennis of ervaring in een bepaald vakgebied bij ideële organisaties waar deze kennis ontbreekt.

Over Impact Matters

Impact Matters is een startende stichting van Henriette van Eeghen. De stichting koppelt mensen uit het bedrijfsleven met organisaties die zich belangeloos willen inzetten voor uiteenlopende doelen met de insteek dat beide partijen baat hebben bij de samenwerking. Professionals uit het bedrijfsleven die iets willen betekenen voor de maatschappij kunnen op deze manier hieraan bijdragen, terwijl ideële organisaties - die niet altijd de beschikking hebben over de juiste middelen of kennis - professionals kunnen inzetten om hun organisatie verder te helpen. Hiermee kunnen bepaalde problemen worden opgelost of processen worden versneld of verbeterd. Daarnaast kan een andere kijk uit het bedrijfsleven zorgen voor een frisse wind in de organisatie.

Hoe werkt het?

Bedrijven kunnen zich aanmelden bij Impact Matters om partner te worden. Dit houdt in dat bedrijven hun medewerkers de kans geven om mee te werken aan maatschappelijke projecten waarbij de kennis uit het bedrijfsleven op een betekenisvolle manier wordt ingezet. Impact Matters richt zich op uiteenlopende vakgebieden zoals marketing, juridische dienstverlening en business development. De tijdsduur van de projecten varieert van een dag tot aan een aantal maanden, waarbij Impact Matters zorgt voor een geschikte match tussen kandidaat en organisatie.

OTYS en Impact Matters

De software van OTYS zorgt ervoor dat Impact Matters altijd een duidelijk overzicht heeft van beschikbare professionals en openstaande projecten. Het systeem kan bovendien een koppeling maken tussen project en meest geschikte kandidaat. De eerste samenwerking is inmiddels een feit en gaat in de tweede week van december van start. In dit project zal een team professionals van Microsoft en Tosti Creative samenwerken en hulp bieden aan Kinderpostzegels.

Wilt u meer weten over Impact Matters of uw bedrijf aanmelden als partner? Kijk dan op de site wat u voor de maatschappij kunt betekenen!

Naar Impact Matters

blog_image:article_yourit_14799168075835bd0749642.JPG:end_blog_image
blog_image:article_yourit_14799166665835bc7a8c692.JPG:end_blog_image

Recente artikelen
op2-5-2019 10:50
214 bekeken | 0 reacties
op19-4-2019 9:30
442 bekeken | 0 reacties
op21-3-2019 10:49
669 bekeken | 0 reacties
Auteur
Martijn van Ingen
Publicatiedatum
23-11-2016
Reads
2759
Comments: No comments
Share:
Op de hoogte blijven van al ons nieuws?

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

Copyright 2019 © OTYS Recruiting Technology   |  Disclaimer   |  Algemene Voorwaarden   |  Sitemap
Keep in touch
Youtube
Twitter
Facebook
LinkedIn

Benieuwd hoe OTYS Go! jou kan helpen?

Plan een gesprek of demo

NEEM CONTACT MET ONS OPSTEL UW VRAAG
Consultant

Goedendag!

Om je beter te kunnen helpen zou het fijn zijn alvast wat meer over je te weten te komen.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.