Let's get in touch
 
Blog, Blogs, Nieuws, OTYS

Maak van LinkedIn jouw digitale speelveld met SimpleRecruiter

  • 1508 bekeken
  • 17-5-2021 13:04
Faye Buter
Geschreven door
Faye Buter

LinkedIn is nog altijd het grootste zakelijke netwerk in Nederland. Onderzoek van NewCom wijst uit dat LinkedIn met maar liefst 711 duizend dagelijkse gebruikers en 4,7 miljoen Nederlandse professionals het grootste zakelijke netwerk in Nederland is. Door LinkedIn dus te koppelen aan jouw OTYS omgeving, ligt zakelijk Nederland aan jouw voeten! Of, op zijn allerminst in jouw OTYS omgeving.

De plugin SimpleRecruiter is namelijk dé extensie om jouw ATS te superchargen met relevante leads en kandidaten van LinkedIn. De plugin is ontzettend simpel in gebruik en volledig geïntegreerd met OTYS. Schakelen tussen allerlei verschillende systemen wordt hierdoor verleden tijd en jij kan je gewoon bezig houden met de belangrijke dingen: Connecten & Recruiten!

 

Makkelijk schakelen met je CRM en meer tijd voor hoofdzaken. Superhandig! 

Felix de Bruin van IF Solutions

 

Hoe werkt SimpleRecruiter in combinatie met OTYS?

   

Wat kan SimpleRecruiter allemaal voor jou in OTYS?

  • Zien of de kandidaat al in OTYS staat.

Is dit niet het geval? Dan kan je deze met een druk op de knop OTYS inladen.

  • Verrijken van informatie in OTYS

In 9 van de 10 gevallen is de informatie op LinkedIn meer up-to-date dan het CV van een kandidaat. Ontzettend handig dus dat SimpleRecruiter ook meteen de informatie in OTYS kan actualiseren.

Ik ben superblij met SimpleRecruiter, de werking is simpel en intuïtief. Ik heb nu eenvoudig LinkedIn kandidaten in mijn OTYS. Helemaal top!

Pitrick Barendse van Zuidprofs

  • Koppelen aan een vacature

Wanneer je op zoek bent naar kandidaten voor een specifieke vacature is het wel zo fijn dat je deze ook meteen kan koppelen aan de juiste vacature. Deze wijze kan jij straks met een handige shortlist aan de slag in OTYS.

  • Wijzigen van statussen

In de SimpleRecruiter plugin pas je gemakkelijk de status van een kandidaat binnen OTYS aan.

  • Opmerkingen en evaluaties toevoegen

Heb je de kandidaat gesproken of viel je iets op aan het profiel op het jobboard? Dan kun je deze informatie eenvoudig toevoegen aan het kandidaatprofiel in OTYS. Handig voor jou en je collega's!

 

Vraag nu een gratis proefperiode aan

Wij zijn zo overtuigd van de plugin dat we deze twee weken lang gratis aanbieden aan nieuwe gebruikers. En, wist je dat de plugin niet alleen werkt met LinkedIn, maar ook met jobboard als Facebook en Indeed? Vraag jouw SimpleRecruiter proefperiode vandaag nog aan! 

 

Meer informatie over SimpleRecruiter 

Lees meer over de partner actie met SimpleRecruiter of bekijk de partnerpagina van SimpleRecruiter. Ben je opzoek naar gebruikerservaringen? Lees dan de blog met Pitrick Barendse van Zuidprofs.

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.