En profiteer van
Terug naar het overzicht

Wat is de OTYS On Tour eigenlijk?

Categorieën: Events OTYS

"OTYS On Tour in Mechelen was een inspirerende en motiverende bijeenkomst. Het is verbazingwekkend hoeveel meer functionaliteit software, die je dacht te kennen, kan bieden. De interactie met andere gebruikers leverde me persoonlijk toch weer nieuwe ideeën op voor de digitalisering van onze bedrijfsprocessen."

Arne van Balgoijen – Work Anywhere Evangelist bij Brainbridge IT services

Samenkomen om van elkaar te leren, inspiratie op te doen en meer te weten te komen over OTYS, de werking en de filosofie. Dat is waar de OTYS On Tour om draait en waarvoor ook, in navolging van 19 februari in Utrecht, op 19 maart 2019 in Mechelen verscheidene Belgische en Nederlandse klanten samen zijn gekomen.

Inhoud van de middag

Gedurende meerdere half uur sessies, plenair en individueel is er informatie gedeeld, door OTYS maar ook over en weer tussen verschillende branches, doelgroepen en concullega’s.

"Een goede update van de mogelijkheden van Otys Go! Heel wat nieuws geleerd dat we zeker en vast gaan toepassen!"

Kristel Vandevenne, directeur bij Arcadius 

Doel van de OTYS On Tour is om onze klanten samen te brengen en vooral méér te leren over OTYS omdat we ervan overtuigd zijn dat wanneer de functionaliteiten van het OTYS-systeem volledig benut worden, het dagelijks leven van onze klanten makkelijker wordt.

En hoe kan dat beter dan door samen in gesprek te gaan maar ook de ruimte te bieden om individueel je vragen aan een OTYS-specialist te stellen?

“De ‘OTYS On tour’ was een interessante, verrijkende namiddag, we kregen uitleg en tips over interessante functionaliteiten in OTYS, alsook de mogelijkheid om uitgebreid vragen/problemen te bespreken met de vriendelijke medewerkers van OTYS uit België en Nederland. Een aanrader voor wie met OTYS werkt!”

Nancy Vlamings – Talent Acquisition Partner bij Verpoucke Consulting

Ben je er de volgende keer ook bij?

Wil jij ook méér weten over OTYS? Vanuit onszelf of door in gesprek te gaan met andere gebruikers? Kom dan langs op een van de volgende On Tours in Nederland:

Andere mogelijkheden?

Zowel in Nederland als in België bieden we maandelijks de Walk-in Friday (in België Thursday) aan. Hieronder vind je een overzicht van de eerstvolgende bijeenkomsten.

Nederland – Veenendaal
Elke eerste vrijdag van de maand:

België - Melle
Met uitzondering van de huidige maand maart, elke 3e donderdag van de maand:

OTYS event België

Heb jij je business in België of heb je interesse in meer informatie over OTYS België? Zet dan donderdag 26 september groot in jouw agenda. Dan vindt ons evenement plaats ter ere van het 10-jarige bestaan van OTYS België, onder de noemer ’10 jaar OTYS België: A Fact With An Impact!’ Daar móet je bij zijn. Meer info volgt.

 

Recente artikelen
op2-5-2019 10:50
417 bekeken | 0 reacties
op19-4-2019 9:30
656 bekeken | 0 reacties
op21-3-2019 10:49
879 bekeken | 0 reacties
Auteur
Arjan de Knegt
Publicatiedatum
21-03-2019
Reads
446
Comments: No comments
Share:
Op de hoogte blijven van al ons nieuws?

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

Copyright 2019 © OTYS Recruiting Technology   |  Disclaimer   |  Algemene Voorwaarden   |  Sitemap
Keep in touch
Youtube
Twitter
Facebook
LinkedIn

Benieuwd hoe OTYS Go! jou kan helpen?

Plan een gesprek of demo

NEEM CONTACT MET ONS OPSTEL UW VRAAG
Consultant

Goedendag!

Om je beter te kunnen helpen zou het fijn zijn alvast wat meer over je te weten te komen.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.