Let's get in touch
 
Nieuws, OTYS

OTYS verkozen tot de top van HR software!

  • 4346 bekeken
  • 20-12-2017 10:36
Geschreven door
M. Ingen

In mei van dit jaar konden we al met trots vermelden dat we wereldwijd gezien tot de beste ATS-systemen behoren. Net voor het einde van 2017 kunnen we weer een mooie opsteker delen: OTYS heeft wederom een toppositie bereikt in de categorie HR Software!

Het magazine Management Team beoordeelt elk jaar de kwaliteit van zakelijke dienstverleners in 58 verschillende vakgebieden. In de categorie 'Beste bedrijven: HR Software' scoort OTYS een plek in de top 10. Leuke bijkomstigheid: als puur ATS-systeem laten we hiermee andere ATS-ers zoals Tangram, Carerix, RecruiterXL en Connexys ver achter ons. De lijst is opgesteld aan de hand van gebruikerservaringen van meer dan 2.500 zakelijke beslissers waarbij rekening is gehouden met de aandachtspunten 'Klantgerichtheid', 'Productleiderschap' en 'Excellente uitvoering (kwaliteit van de uitvoering)'.

In onderstaand overzicht is (een deel van) de top terug te zien.

blog_image:article_yourit_15137643975a3a362d59176.png:end_blog_image

De beoordelingsscores zijn opgenomen in het volgende overzicht.

blog_image:article_yourit_15137634185a3a325a53e79.jpg:end_blog_image

We zijn natuurlijk ontzettend trots op deze uitslag en we willen daarom ook iedereen bedanken die heeft meegewerkt aan dit succes. Uiteraard is onze doelstelling om volgend jaar met onze software nóg beter te scoren! Wil je deel uitmaken van ons succes? Neem dan contact op met ons en wij laten je zien waarom OTYS dé ATS-oplossing is die je zou moeten gebruiken!

Laat zien hoe OTYS mij kan helpen

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.