Let's get in touch
 
Nieuws, OTYS, Software

OTYS Feature Film: Print CV

  • 3328 bekeken
  • 4-10-2017 15:31
Geschreven door
M. Ingen

Als organisatie wil je dat je kandidaten op een uniforme wijze kunt aanbieden bij opdrachtgevers. Dit oogt professioneler en deze werkwijze zorgt ervoor dat je bedrijfsmerk wordt versterkt. Om deze reden hebben we het Print CV in OTYS Go! verwerkt. Maar wat is het Print CV precies en hoe gebruik je het?

Met het Print CV is het mogelijk om een CV te generen van een kandidaat die je voor wilt stellen aan een opdrachtgever. Dit kun je doen met het CV van de kandidaat zelf, maar er is ook de mogelijkheid om het CV in het template van je organisatie te gieten. Met het Print CV genereer je met een druk op de knop een compleet CV in de gewenste opmaak met de gegevens die in het kandidatendetail zijn opgenomen of het originele CV wordt als uitgangspunt gebruikt. Zo werk je altijd in een vast format en wordt de kandidaat op een professionele wijze aangeboden aan de opdrachtgever.

Diverse templates

De templates van het Print CV zijn gebaseerd op het Europass format, wat betekent dat het document een officiële opmaak van de Europese Commissie heeft en hierdoor wordt erkend door alle EU-landen. Het CV is hierdoor geschikt voor sollicitaties in alle landen van de Europese Unie. Daarnaast hebben we het OTYS Standard ontwikkeld, een door OTYS ontwikkeld format, om een CV de identiteit van je eigen organisatie mee te geven.

Integratie met Google Docs

Een unieke eigenschap van het Print CV is dat het gekoppeld kan worden aan een Google Docs account. Dit maakt het mogelijk om vanuit een browser wijzigingen door te voeren in een commercieel CV, zonder deze te hoeven openen en opnieuw op te slaan. Je kunt hierbij dus aanpassingen doen in het CV van de kandidaat specifiek voor een bepaalde opdracht. Ontzettend handig om bijvoorbeeld bepaalde werkzaamheden extra te benadrukken of de naam van een functie te veranderen zodat deze aantrekkelijker wordt voor de opdrachtgever. Een opdrachtgever kan misschien meer waarde hechten aan een functie als 'Personal Assistant' dan aan 'Secretaresse'. Met het Print CV voer je deze wijziging eenvoudig door in Google Docs, maar zullen niet het originele CV aantasten.

Print CV gebruiken

Het Print CV is te gebruiken vanuit de Kandidatenmodule. Hoe je dit kunt toepassen legt onze accountmanager Existing Business Janine Nieboer uit in de Print CV OTYS Feature Film.

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.