Let's get in touch
 
Nieuws, OTYS

Indeed Sponsored Jobs live in OTYS

  • 5044 bekeken
  • 19-12-2018 15:14
Geschreven door
M. Ingen

Vanaf 21 december 2018 kun je de nieuwe integratie van OTYS met Indeed Sponsored Jobs gebruiken om sneller het juiste talent te bereiken.

Onze nieuwe integratie met Indeed zorgt ervoor dat je jouw vacatures op ’s werelds grootste vacaturebank kunt promoten vanuit je eigen OTYS-omgeving. Wat het nog beter maakt is dat de gesponsorde vacatures worden geplaatst via je persoonlijke Indeed-account. Je account op Indeed geeft je alle info en data die je nodig hebt om je wervingscampagnes te volgen en te optimaliseren.

Indien je reeds een bestaand account hebt bij Indeed kun je dit natuurlijk gewoon blijven gebruiken. De functionaliteit die we hier releasen geeft je echter de mogelijkheid om efficiënter te werken en gelijk vanuit OTYS vacatures te sponsoren. Dit verandert niks aan je bestaande account!

Klaar om van start te gaan?

Wanneer je een nieuwe vacature aanmaakt in OTYS, zal het systeem vragen of je deze wilt sponsoren voordat je de vacature publiceert. Als je geen account hebt op Indeed, dan zal je een e-mail van Indeed ontvangen met de vraag om er een aan te maken wanneer je een vacature gaat sponsoren. Zodra de eerste sponsoring is voltooid ga je naar deze link om te verifiëren dat je campagne live is en of je account juist is ingesteld.

Wil je een bestaande vacature sponsoren? Vanaf vrijdag doe je dat eenvoudig in een paar simpele stappen:

  1. Kies de vacature in OTYS die je wilt sponsoren;
  2. Op de vacaturedetailpagina kies je in het menu “Externe partijen”;
  3. Kies “Indeed”;
  4. Stel een budget in (en geef optioneel een telefoonnummer op als je wilt dat je gebeld kunt worden door Indeed);
  5. Als dit je eerste sponsoring is ga je naar deze link om te verifiëren dat je campagne live is en of je account juist is ingesteld.

Dat is alles!

Meer informatie over Indeed Sponsored Jobs

Wil je meer informatie over het bepalen van het juiste budget voor een vacature of heb je andere vragen over het sponsoren van vacatures? E-mail je vragen dan naar sjisupport@indeed.com of bezoek hun Help Center.

Houd er rekening mee dat een geldig account op Indeed nodig is voordat je gesponsorde campagnes kunt starten. Zorg ervoor dat je verifieert dat je account correct is ingesteld.

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.