Let's get in touch
 
OTYS, Software, Vakkennis

Waarom OTYS en UBplus een gouden combinatie vormen

  • 3099 bekeken
  • 23-3-2017 11:44
Geschreven door
M. Ingen

Als uitzendbureau sta je altijd voor een dubbele uitdaging: administratief en financieel moet alles soepel verlopen bij de lopende opdrachten en werknemers. Tegelijkertijd ben je voortdurend bezig met het werven van geschikte nieuwe kandidaten voor je cliënten, door in databases te zoeken en je vacatures onder de aandacht te brengen. Uitzendsoftware die zowel de administratieve processen ondersteunt maar ook naadloos koppelt aan je recruitmentactiviteiten, kan je dus veel tijd besparen.

De voordelen van UBplus

UBplus is een vertrouwde speler op de markt voor uitzendsoftware. Het systeem van UBplus faciliteert alle bedrijfsprocessen voor uitzendbureaus, payrollbedrijven en werving- en selectiebureaus ten aanzien van verloning en facturering. UBplus wordt voortdurend actueel gehouden op het gebied van wetgeving, aan de hand van ontwikkelingen in de markt en op basis van praktijkervaringen. UBplus is een solide partner voor al je backofficeprocessen.

OTYS: de webbased oplossing voor recruiting

OTYS zorgt ervoor dat je vacatures goed vindbaar zijn via een aantrekkelijke en veilige website en voorziet je van een gebruiksvriendelijke vacature- en kandidatendatabase. De handige, gepersonaliseerde dashboards geven je grip op je eigen werkproces en bieden ook kandidaten een prettige ervaring. OTYS bestaat uit verschillende modules, zodat je zelf bepaalt en betaalt wat je nodig hebt.

Koppeling OTYS en UBPlus: een winning team

Een koppeling tussen OTYS en UBPlus biedt het beste van twee werelden: solide ondersteuning van de administratieve afhandeling en proactieve tools om de beste kandidaten voor je opdrachtgevers te vinden, te werven, te matchen én te binden. Op het moment dat een kandidaat wordt geplaatst, kunnen de gegevens vanuit OTYS direct naar UBplus worden overgezet. De XML-koppeling is zeer volledig en maakt het mogelijk om alle belangrijke gegevens van de klant, de werknemer en de uitzending te importeren. De koppeling matcht op klant ID en kan daardoor ook zonder doublures worden gesynchroniseerd. Zo ben je altijd up-to-date.

 blog_image:article_yourit_149026647758d3a96d4191c.jpg:end_blog_image

Maatwerk is mogelijk

Standaard is de koppeling zeer compleet: het is echter mogelijk dat er bepaalde velden missen, zoals branchespecifieke omschrijvingen. Deze zijn door middel van maatwerk te realiseren, zodat OTYS en UBplus geheel aansluiten bij je bedrijfsprocessen. Of je nu op zoek bent naar een totaaloplossing of juist denkt aan een uitbreiding van je huidige digitale systemen: de koppeling van OTYS met UBplus is een beproefde combinatie. Met een koppeling van deze twee systemen, is het hele spectrum van je bedrijfsactiviteiten eenvoudig en veilig gedigitaliseerd. De tijd die je bespaart, geeft je meer ruimte voor inhoudelijk, kwalitatief contact met bestaande en nieuwe relaties: dus nog betere matches en tevreden klanten. Wilt u meer informatie over de koppeling of klantspecifieke maatwerk? Neem dan gerust contact op met uw account manager of bezoek onze partnerpagina van UBplus.

 

Bezoek de partnerpagina 

 

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.