En profiteer van
Terug naar het overzicht

Waarom OTYS en UBplus een gouden combinatie vormen

Categorieën: OTYS Software Vakkennis

Als uitzendbureau sta je altijd voor een dubbele uitdaging: administratief en financieel moet alles soepel verlopen bij de lopende opdrachten en werknemers. Tegelijkertijd ben je voortdurend bezig met het werven van geschikte nieuwe kandidaten voor je cliënten, door in databases te zoeken en je vacatures onder de aandacht te brengen. Uitzendsoftware die zowel de administratieve processen ondersteunt maar ook naadloos koppelt aan je recruitmentactiviteiten, kan je dus veel tijd besparen.

De voordelen van UBplus

UBplus is een vertrouwde speler op de markt voor uitzendsoftware. Het systeem van UBplus faciliteert alle bedrijfsprocessen voor uitzendbureaus, payrollbedrijven en werving- en selectiebureaus ten aanzien van verloning en facturering. UBplus wordt voortdurend actueel gehouden op het gebied van wetgeving, aan de hand van ontwikkelingen in de markt en op basis van praktijkervaringen. UBplus is een solide partner voor al je backofficeprocessen.

OTYS: de webbased oplossing voor recruiting

OTYS zorgt ervoor dat je vacatures goed vindbaar zijn via een aantrekkelijke en veilige website en voorziet je van een gebruiksvriendelijke vacature- en kandidatendatabase. De handige, gepersonaliseerde dashboards geven je grip op je eigen werkproces en bieden ook kandidaten een prettige ervaring. OTYS bestaat uit verschillende modules, zodat je zelf bepaalt en betaalt wat je nodig hebt.

Koppeling OTYS en UBPlus: een winning team

Een koppeling tussen OTYS en UBPlus biedt het beste van twee werelden: solide ondersteuning van de administratieve afhandeling en proactieve tools om de beste kandidaten voor je opdrachtgevers te vinden, te werven, te matchen én te binden. Op het moment dat een kandidaat wordt geplaatst, kunnen de gegevens vanuit OTYS direct naar UBplus worden overgezet. De XML-koppeling is zeer volledig en maakt het mogelijk om alle belangrijke gegevens van de klant, de werknemer en de uitzending te importeren. De koppeling matcht op klant ID en kan daardoor ook zonder doublures worden gesynchroniseerd. Zo ben je altijd up-to-date.

 blog_image:article_yourit_149026647758d3a96d4191c.jpg:end_blog_image

Maatwerk is mogelijk

Standaard is de koppeling zeer compleet: het is echter mogelijk dat er bepaalde velden missen, zoals branchespecifieke omschrijvingen. Deze zijn door middel van maatwerk te realiseren, zodat OTYS en UBplus geheel aansluiten bij je bedrijfsprocessen. Of je nu op zoek bent naar een totaaloplossing of juist denkt aan een uitbreiding van je huidige digitale systemen: de koppeling van OTYS met UBplus is een beproefde combinatie. Met een koppeling van deze twee systemen, is het hele spectrum van je bedrijfsactiviteiten eenvoudig en veilig gedigitaliseerd. De tijd die je bespaart, geeft je meer ruimte voor inhoudelijk, kwalitatief contact met bestaande en nieuwe relaties: dus nog betere matches en tevreden klanten. Wilt u meer informatie over de koppeling of klantspecifieke maatwerk? Neem dan gerust contact op met uw account manager of bezoek onze partnerpagina van UBplus.

 

Bezoek de partnerpagina 

 

Recente artikelen
op8-7-2019 14:42
199 bekeken | 0 reacties
op4-7-2019 12:40
208 bekeken | 0 reacties
op21-6-2019 17:00
501 bekeken | 0 reacties
Auteur
Martijn Roffel
Publicatiedatum
23-03-2017
Reads
1659
Comments: No comments
Share:
Op de hoogte blijven van al ons nieuws?

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

Copyright 2019 © OTYS Recruiting Technology   |  Disclaimer   |  Algemene Voorwaarden   |  Sitemap
Keep in touch
Youtube
Twitter
Facebook
LinkedIn

Benieuwd hoe OTYS Go! jou kan helpen?

Plan een gesprek of demo

NEEM CONTACT MET ONS OPSTEL UW VRAAG
Consultant

Goedendag!

Om je beter te kunnen helpen zou het fijn zijn alvast wat meer over je te weten te komen.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.