Let's get in touch
 
Nieuwe websites

Websites live januari

  • 3584 bekeken
  • 7-1-2020 9:14
Larissa Kampert
Geschreven door
Larissa Kampert

Iedere maand komen er bij OTYS te GEKKE websites online, die wij graag met jullie willen delen. OTYS heeft diverse projecten lopen van custom websites tot speedtrajecten. Met een speedtraject is jouw website plus het OTYS systeem binnen één dag al live! Onze Webdesigner en Webdevelopers zitten altijd voor je klaar om jouw website aan te passen naar wens. Zo helpen wij jou met dé perfecte website voor jouw bedrijf. Deze maand hebben wij een mooie selectie gemaakt van websites die live zijn gegaan. Benieuwd naar wat OTYS voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!


Wallerbosch Recruitment.

We proberen voortdurend nieuwe sjablonen te ontwerpen en te bouwen. Zo heeft onze Webdevelopment afdeling nu ook een nieuw vacatureportaal ontworpen! Dit vacatureportaal stond al een tijdje klaar om gebruikt te worden en hij is tijdens een speedtraject eindelijk gebruikt! De eerste is zelfs live voor onze nieuwe klant Wallerbosch Recruitment.

vacature.wallerboschrecruitment.nl

Arto

Arto is een HR-dienstverlener en adviesorganisatie in de Randstad. Er is een website op maat voor hen gemaakt en het resultaat mag er zeker wezen! Onze Webdeveloper, Designer en Content Manager zijn erg druk geweest met het vullen van de website, zodat hij perfect opgeleverd kon worden. Ook Arto kan lekker gaan knallen met hun nieuwe website, zodat zij nog meer mensen kunnen werven . Benieuwd naar de website? Klik op onderstaande link. 

www.arto.nl


TalentRecruit

TalentRecruit heeft een custom website laten bouwen door OTYS. Voordat deze aangepaste website online was, had TalentRecruit drie afzonderlijke websites. We hebben dit verwerkt in één website en het resultaat mag er wezen! Er zijn verschillende speciale effecten ingebouwd door onze webdeveloper en er is veel tijd en energie gestopt in het design van de website. Benieuwd naar de website? Klik op onderstaande link. 

www.talentrecruit.nl


Tankpersoneel

2020 beginnen we met een nieuwe custom website van onze klant Tankpersoneel. Nadat ze ongeveer 2 jaar een template hebben gebruikt van OTYS waren ze toe aan iets nieuws om goed 2020 in te gaan. Ze besloten een custom website te laten maken en dat heeft goed uitgepakt! Met een mooie nieuwe layout en leuke effecten kunnen ze in 2020 lekker gaan knallen met hun nieuwe website.

www.tankpersoneel.nl
blog_image:article_yourit_15783856195e1440d3b13e8.jpg:end_blog_image

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.