Let's get in touch
 
Nieuwe websites

Websites live maart

  • 2952 bekeken
  • 4-3-2020 14:09
Geschreven door
Fleur de Kwaasteniet

Iedere maand komen er bij OTYS te GEKKE websites online, die wij graag met jullie willen delen. OTYS heeft diverse projecten lopen van custom websites tot speedtrajecten. Met een speedtraject is jouw website plus het OTYS systeem binnen één dag al live! Onze Webdesigner en Webdevelopers zitten altijd voor je klaar om jouw website aan te passen naar wens. Zo helpen wij jou met dé perfecte website voor jouw bedrijf. Deze maand hebben wij een mooie selectie gemaakt van websites die live zijn gegaan. Benieuwd naar wat OTYS voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!
 

New Step
New Step houdt zich bezig met personeelsbemiddeling in Noord Nederland voor vacatures op HBO en WO niveau. De focus ligt op het invullen van permanente banen, maar ze hebben ook ervaring met interim banen. OTYS heeft een mooie website voor New Step gebouwd. Benieuwd naar het resultaat? Neem dan snel een kijkje!

http://www.new-step.nl/


 

Sem Personeelsdiensten
Sem Personeelsdiensten is een gedreven organisatie met een no-nonsense cultuur. Ze helpen met het vinden van geschikt personeel en uitdagende banen in welk vakgebied dan ook. Sem Personeelsdiensten heeft mee gedaan aan onze redesign actie, dus zijn wij aan de slag gegaan! Benieuwd naar de website? Neem dan snel een kijkje!

https://www.sempersoneelsdiensten.nl/


Orange Oil 
Orange Oil brengt interim specialisten en bedrijven in de industriële sector bij elkaar, waarbij de focus ligt op persoonlijkheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Orange Oil is de winnaar van onze redesign actie en had daarmee een gratis website make-over gewonnen. We zijn trots op het resultaat, dus neem snel een kijkje! 

https://www.orangeoil.nl/


LEF Green
Onze klant LEF Recruitment is een nieuw label gestart, LEF Green. LEF Green is de expert voor duurzaamheidsspecialisten. En bij een nieuw label hoort natuurlijk een nieuwe website! Daarom is onze designer Jonas aan de slag gegaan en heeft onze website bouwer Robin een prachtige website gebouwd. Benieuwd naar het resultaat? Neem dan snel een kijkje!

https://www.lefgreen.nl/


Voor de klas 
OTYS is weer aan de slag gegaan met een nieuwe website, dit keer voor Voordeklas. Voordeklas is dé website voor banen in het basisonderwijs voor midden-Nederland. Het was een leuk traject met een mooi resultaat! Benieuwd naar de website? Neem dan snel een kijkje! 

https://www.voordeklas.nl/

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.