Let's get in touch
 
Nieuws, OTYS

Uniek aanbod voor OTYS-klanten

  • 2789 bekeken
  • 28-10-2016 9:58
Geschreven door
M. Ingen

Indeed geldt in 2016 als de grootste vacaturesite van Nederland waar wereldwijd 2 miljoen CV's per maand worden geüpload. In dit enorme aanbod is de kans groot dat u met de juiste tactiek de perfecte kandidaat weet te vinden!

Vind de beste kandidaten met Indeed en OTYS!

Steeds meer mensen gebruiken het internet om vacatures te zoeken. Wereldwijd trekt Indeed 180 miljoen unieke bezoekers per maand en geldt hiermee als de absolute nummer 1 vacaturesite. OTYS en Indeed hebben hun krachten gebundeld en bieden u een exclusief aanbod aan! Heeft u twee maanden aaneengesloten uw vacature gepromoot op Indeed, dan geeft Indeed u de derde maand geheel gratis!

Hoe kunt u profiteren?

Klik op de button onderaan de pagina om u aan te melden voor deze actie. Als u het formulier invult, dan zal Indeed vrijblijvend contact met u opnemen om de voorwaarden aan u uit te leggen. Deze actie geldt voor bestaande OTYS klanten die nieuw zijn bij Indeed en minimaal €1.000,- per maand besteden gedurende 2 achtereenvolgende maanden én voor bestaande OTYS en Indeed klanten die minimaal €1.000,- per maand extra besteden gedurende 2 achtereenvolgende maanden. Wilt u alle voorwaarden direct doornemen? Klik dan hier.

Alle voordelen op een rij

Het sponsoren van uw vacatures geeft u ontzettend veel voordelen.

  • Het promoten van vacatures op Indeed kan u aantal click met wel vijf keer verhogen.
  • Gesponsorde vacatures blijven bovenin de zoekresultaten verschijnen, terwijl gratis geplaatste vacatures na verloop van tijd steeds verder wegzakken in de zoekresultaten. U vacatures blijven hierdoor langer zichtbaar voor potentiële kandidaten.
  • U bepaald per maand zelf het budget voor de vacatures.
  • U betaalt enkel als er op vacatures wordt geklikt.
  • De gesponsorde vacatures kunt u op elk willekeurig moment aanpassen, pauzeren of beëindigen.


Meer informatie

Bent u geïnteresseerd geworden en wilt u meer weten over de actie? Neem dan contact op met marketing@otys.nl of vraag het na bij uw account manager van OTYS.

Ik wil graag de derde maand gratis!


blog_image:article_yourit_14799808395836b72741ca1.png:end_blog_image

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.