Let's get in touch
 
Nieuws, OTYS, Software

First things first: recruitment als de basis

  • 3445 bekeken
  • 24-10-2017 14:47
Geschreven door
M. Ingen

HRM zonder recruitment zou in feite niet kunnen bestaan. Recruitment is immers het startpunt in het proces van in-, door- en uitstroom. Wellicht bent u al volledig up-and-running op HRM gebied en heeft u hierin een vooruitstrevend proces ontwikkeld. Wellicht ook niet. Al met al blijft de eerste vraag: bent u in staat om uw toekomstig personeel op een juiste manier te benaderen en aan u te binden?

Verbind intern met extern

Veel interne en externe facetten spelen een rol in uw recruitmentproces, zoals extern uw employer branding en intern uw dossierbeheer. Gelukkig faciliteert de technologie ons erin zowel intern als extern met elkaar te verbinden. Softwareplatformen zorgen ervoor dat uw wervingsproces volautomatisch kan verlopen en uw volledige focus op uw kandidaten kan liggen. Maak de juiste koppeling met uw HRM-software en de basis is gelegd. Een voorbeeld van zo’n platform? OTYS Go!

Het softwarepakket OTYS Go! is geen standaardpakket, maar kan van top tot teen worden aangepast aan uw wensen en huisstijl. Zo past uw totale arbeidsmarktcommunicatie bij de wervingsstrategie die u voor ogen heeft. Door toevoeging van een ‘werkenbij’ site kunt u meer impact maken en met behulp van verschillende workflows stelt u bijvoorbeeld een standaard bedank- of afwijsmailtje in zodat elke kandidaat de aandacht krijgt die hij of zij verdient. Ontzettend handig als u uw candidate experience on point wilt houden!

U vraagt, wij leveren

Voor OTYS is klantbeleving het belangrijkst. Maatwerkprojecten hebben geleid tot het toevoegen van standaardfeatures in onze software. Features waar u eigenlijk al niet meer zonder kan. De CV parser zorgt er bijvoorbeeld voor dat elke sollicitant automatisch en gestructureerd in de kandidatendatabase wordt verwerkt. Semantisch zoeken zorgt voor betere en uitgebreidere zoekresultaten en met AutoScore zoekt u automatisch een match met kandidaten in uw database als u een vacature inlaadt.

Bij OTYS zijn we ons ervan bewust dat elke organisatie een ander proces hanteert. De OTYS software biedt u de mogelijkheid om dit proces continu te verbeteren. Met een druk op de knop draait u bijvoorbeeld een rapportage uit met de (real time) gegevens die voor u van belang zijn. Wat zijn voor u de meest voorkomende struikelblokken bij het werven? OTYS maakt alle recruitmentactiviteiten meetbaar en inzichtelijk in uw eigen Rapportagemodule. Zo ziet u in één oogopslag wat de status is en waar verbetering doorgevoerd kan worden.

Recruitment kost geld?

Heeft u er wel eens aan gedacht om kandidaten vanuit het eigen netwerk aan te dragen? Deze kandidaten hebben een bewezen hogere kwaliteit, immers de kennis wéét wie hij aanlevert. Met de OTYS Referral Portal zet u het netwerk van eigen medewerkers en relaties in. Hiermee bespaart u tijd en geld door niet zelf actief te hoeven werven. Het enige wat u hoeft te doen is profiteren van betere kandidaten. Wat is er mooier dan een plaatsing op een vacature? Juist, een plaatsing van hogere kwaliteit waar u ook nog eens geld op bespaart!

OTYS Go! is volledig compatible met Exact Synergy. Wilt u ook een vliegende start met recruitment? Kies voor OTYS!

Over OTYS

Sinds 2001 levert OTYS recruitment software en behoort een ruime 15 jaar later inmiddels tot de wereldtop. Onze jarenlange kennis en veelzijdige oplossingen zorgen ervoor dat we altijd passende software kunnen bieden, ongeacht de grote van uw bedrijf en in welke branche u werkzaam bent.

Neem contact met ons op

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.