En profiteer van
Terug naar het overzicht

OTYS Ambassadeur 2017: Werkmandejong

Categorieën: Nieuws

Bij Werkmandejong staat ambitie hoog in het vaandel. De oprichters van Werkmandejong, Jan Werkman en Bas de Jong, hebben een verleden in de topsport en weten dus als geen ander hoe het is om het best mogelijke resultaat na te streven. Dit geldt niet alleen voor hun bedrijf zelf, maar ook voor al hun opdrachtgevers wordt alleen genoegen genomen met een 10 als eindresultaat. Sinds het moment dat Werkmandejong in 2008 bij OTYS binnenstapte was er daarom een klik tussen beide bedrijven! We gingen op bezoek bij Jan, Bas en Joost Dimmedal om de OTYS Ambassadeurschap 2017 te overhandigen.

Werkmandejong is gelegen in het Gelderse Ede, op de grens met de provincie Utrecht. Zowel Jan als Bas hebben hun ervaring opgedaan in de uitzendbranche, maar in de loop der jaren hebben ze hun dienstverlening flink uitgebreid. Zo kunnen ze inmiddels gezien worden als specialist in uitzenden, detachering, interim, werving & selectie en payroll. De focus ligt op finance, bank en verzekeringen, voornamelijk in Midden-Nederland.

Gedreven door ambitie

Aangezien ambitie het sleutelwoord is en ambitie weer onlosmakelijk verbonden is aan training en ontwikkeling, heeft Werkmandejong hiervoor een aparte site in het leven geroepen. Door middel van een breed aanbod van onder andere trainingen, masterclasses en loopbaanbegeleidingen biedt Werkmandejong organisaties en personen alle mogelijkheden om zichzelf naar een hoger niveau te tillen. Want een bedrijf zonder gedreven en enthousiaste medewerkers is als een vogel met gebroken vleugeltjes, ze zullen nooit een hoogvlieger worden!

blog_image:article_yourit_149147736458e62374050fe.jpg:end_blog_image

Over Werkmandejong

Organisaties en mensen hebben op z’n minst één heldere overeenkomst: ze willen zich ontwikkelen. Voor Werkmandejong is dat het uitgangspunt van het werk. Zij matchen ambitie met ambitie. Een onderneming heeft doelen en zoekt daar de meest geschikte mensen voor. Een werknemer heeft doelen en zoekt daar de best passende omgeving voor. Zij brengen deze twee ambities bij elkaar. Daardoor maken beide partijen geen stap, maar een sprong vooruit. Benieuwd naar de mogelijkheden van Werkmandejong of wilt u meer weten over hun diensten? Klik dan op onderstaande button om hun site te bezoeken!

Werkmandejong

 

Recente artikelen
op8-7-2019 14:42
164 bekeken | 0 reacties
op4-7-2019 12:40
189 bekeken | 0 reacties
op21-6-2019 17:00
441 bekeken | 0 reacties
Auteur
Martijn van Ingen
Publicatiedatum
24-04-2017
Reads
1563
Comments: No comments
Share:
Op de hoogte blijven van al ons nieuws?

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

Copyright 2019 © OTYS Recruiting Technology   |  Disclaimer   |  Algemene Voorwaarden   |  Sitemap
Keep in touch
Youtube
Twitter
Facebook
LinkedIn

Benieuwd hoe OTYS Go! jou kan helpen?

Plan een gesprek of demo

NEEM CONTACT MET ONS OPSTEL UW VRAAG
Consultant

Goedendag!

Om je beter te kunnen helpen zou het fijn zijn alvast wat meer over je te weten te komen.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.