Let's get in touch
 
Nieuws

OTYS Ambassadeur 2017: Werkmandejong

  • 3645 bekeken
  • 24-4-2017 13:12
Geschreven door
M. Ingen

Bij Werkmandejong staat ambitie hoog in het vaandel. De oprichters van Werkmandejong, Jan Werkman en Bas de Jong, hebben een verleden in de topsport en weten dus als geen ander hoe het is om het best mogelijke resultaat na te streven. Dit geldt niet alleen voor hun bedrijf zelf, maar ook voor al hun opdrachtgevers wordt alleen genoegen genomen met een 10 als eindresultaat. Sinds het moment dat Werkmandejong in 2008 bij OTYS binnenstapte was er daarom een klik tussen beide bedrijven! We gingen op bezoek bij Jan, Bas en Joost Dimmedal om de OTYS Ambassadeurschap 2017 te overhandigen.

Werkmandejong is gelegen in het Gelderse Ede, op de grens met de provincie Utrecht. Zowel Jan als Bas hebben hun ervaring opgedaan in de uitzendbranche, maar in de loop der jaren hebben ze hun dienstverlening flink uitgebreid. Zo kunnen ze inmiddels gezien worden als specialist in uitzenden, detachering, interim, werving & selectie en payroll. De focus ligt op finance, bank en verzekeringen, voornamelijk in Midden-Nederland.

Gedreven door ambitie

Aangezien ambitie het sleutelwoord is en ambitie weer onlosmakelijk verbonden is aan training en ontwikkeling, heeft Werkmandejong hiervoor een aparte site in het leven geroepen. Door middel van een breed aanbod van onder andere trainingen, masterclasses en loopbaanbegeleidingen biedt Werkmandejong organisaties en personen alle mogelijkheden om zichzelf naar een hoger niveau te tillen. Want een bedrijf zonder gedreven en enthousiaste medewerkers is als een vogel met gebroken vleugeltjes, ze zullen nooit een hoogvlieger worden!

blog_image:article_yourit_149147736458e62374050fe.jpg:end_blog_image

Over Werkmandejong

Organisaties en mensen hebben op z’n minst één heldere overeenkomst: ze willen zich ontwikkelen. Voor Werkmandejong is dat het uitgangspunt van het werk. Zij matchen ambitie met ambitie. Een onderneming heeft doelen en zoekt daar de meest geschikte mensen voor. Een werknemer heeft doelen en zoekt daar de best passende omgeving voor. Zij brengen deze twee ambities bij elkaar. Daardoor maken beide partijen geen stap, maar een sprong vooruit. Benieuwd naar de mogelijkheden van Werkmandejong of wilt u meer weten over hun diensten? Klik dan op onderstaande button om hun site te bezoeken!

Werkmandejong

 

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.