Let's get in touch
 
Blog

OTYS testimonials draaidag

  • 2807 bekeken
  • 4-2-2020 9:39
Larissa Kampert
Geschreven door
Larissa Kampert

Na veel bloed, zweet en tranen (niet té letterlijk) heeft OTYS zijn ALLER eerste video testimonial in the pocket! Wij zijn natuurlijk er trots op het eindresultaat en dit mag zeker gevierd worden. Onze Marketeer Larissa was aanwezig bij deze draaidag en natuurlijk stond zij te trappelen om hierover meer te vertellen. 

 

Het idee
Het idee is eigenlijk tot stand gekomen door één van onze supersterren: Olfertjan Niemeijer. Hij kwam Imaginepeople, het team waarmee wij de video hebben geschoten, tegen op een beurs en zo is het balletje gaan rollen. Het enige wat OTYS nog moest regelen was een tweede klant en de laatste dingen afstemmen met Imaginepeople. 

 

De draaidag
De draaidag begon om 12 uur op het kantoor van Olfertjan in Amsterdam. De laatste zaken werden doorgenomen en het was eindelijk tijd om de video op te nemen. Eerst was het Olfertjans beurt om te stralen in de spotlight. Nadat hij alle technische snufjes had gekregen voor de opnames was het tijd om te beginnen. Aan de hand van onze USP’s werd er een mooi verhaal naar voren gebracht over wat OTYS voor jou kan betekenen en wat het doet. 

Rond 3 uur kwam Wim van den Nobelen binnen, onze tweede spreker. Ook hij werd klaargestoomd voor het gesprek en kreeg nog een klein beetje poeder op zijn neus. Nadat alle technische snufjes weer op zijn plaats zaten was het voor hem ook tijd om te shinen! Ook hij had een goed en stevig verhaal over OTYS. Het zou voor de editor een pittige klus worden om twee perfecte verhalen tot één pakkend verhaal te maken. 

Beide heren hebben het uitstekend gedaan en dat is ook zeker te zien. Ze hebben een mooi, samenhangend verhaal weten te vertellen en de editor kon hard aan de slag! Rond half 5 was de draaidag voorbij en kon iedereen met een tevreden gevoel het weekend in. Nu was het wachten op het eindresultaat… 

 

De finishing touch
Samen met Imaginepeople hebben we besloten om meerdere video’s te maken die we ook voor verschillende doeleindes gaan inzetten. Na 3 correctie rondes was hij daar eindelijk… onze ALLER eerste video testimonial, man wat zijn wij daar trots op! Wij willen ook Imaginepeople bedanken voor hun harde werk en inzet tijdens dit project. We kijken terug op een hele leuke draaidag met enthousiaste mensen die passie hebben voor hun vak. Maar zoals je misschien al begreep there is more to come… Dus houd onze social media kanalen goed in de gaten, want we zijn nog lang niet klaar! 


Zie onze te GEKKE video hieronder:


 

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.