Let's get in touch
 
Nieuws

Gratis naar Exact Live 2017

  • 2609 bekeken
  • 8-11-2017 14:24
Geschreven door
M. Ingen

Woensdag 15 november is OTYS aanwezig op Exact Live 2017 in de Jaarbeurs Utrecht. Samen met ComputerPlan zijn we dit jaar te vinden op de HR-hub waar het begrip ManageMens wordt geïntroduceerd.

Try Tomorrow’s Tech

Dit is het thema van Exact Live 2017. Het event is gericht op de technologie van de toekomst die van invloed gaan zijn op het MKB. Om een idee te krijgen van de technologie van de toekomst wordt het tijdens dit event tastbaar en visueel gemaakt zodat je het direct kunt ervaren. Dit wordt gedaan door middel van tientallen sessies die je een blik in de (nabije!) toekomst laten zien. De next generation software van OTYS kan hier uiteraard niet bij ontbreken!

ManageMens?

Je zult je misschien afvragen wat het begrip ManageMens inhoudt. ManageMens is de hele cyclus van werving & selectie tot afscheid van een kandidaat wat is ondergebracht in twee systemen: OTYS Go! en Exact Synergy. Het idee achter ManageMens is dat je kandidaat geen werknemer wordt, maar een onmisbare superheld in je organisatie. ComputerPlan organiseert tijdens Exact Live twee partnersessies waarin ManageMens verder wordt uitgelegd, wat de rol van OTYS hierin is en op wat voor manier de koppeling met Exact een meerwaarde is.

blog_image:article_yourit_15101477315a03069305ddc.png:end_blog_image

Partnersessies

Tijdens de eerste partnersessie van ComputerPlan (ManageMens – Werving & Selectie) wordt uitgelegd hoe je de eerste stap van ManageMens, Werving & Selectie, met OTYS Go! kunt realiseren. Hierbij wordt duidelijk dat je met OTYS Go! niet zomaar naar kandidaten zoekt, maar juist heel specifiek en toch eenvoudig de ontbrekende schakel in je organisatie vindt. De tweede sessie (ManageMens – Onboarding & Talent Management) laat zien hoe je volgens het vervolg van de cyclus het gevonden talent kunt omvormen naar superhelden voor je organisatie, tevens met behulp van geavanceerde rapportagetooling. Hierbij staat de koppeling tussen OTYS en Exact Synergy centraal. Op de stand van ComputerPlan en OTYS is alle informatie te krijgen over de koppeling en de mogelijkheden van beide bedrijven.

Gratis naar Exact Live 2017

Het is nog steeds mogelijk om Exact Live 2017 bij te wonen. Maak je al gebruik van Exact? Dan kun je hier zelfs gratis bij zijn! Volg de registratielink en wie weet zien we je 15 november!

Inschrijven voor Exact Live 2017

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.