Let's get in touch
 
Blog, Vakkennis, Whitepapers

WHITEPAPER: Haal het maximale uit jouw website

  • 2976 bekeken
  • 30-10-2019 10:46
Geschreven door
Arjan de Knegt

Als recruiter wil je uiteraard dat jouw vacatures online vindbaar zijn. Als je vacatures niet gevonden worden, heb je natuurlijk ook minder kans op kandidaten! Om vacatures vindbaar te krijgen werken veel organisaties, werving- en selectiebureaus, uitzenders met een vacaturesite/werkenbij-website. Hiervoor gelden qua vindbaarheid ongeveer dezelfde regels als een 'gewone' website. Maar wil jij weten waar de verschillen liggen en hoe je de conversie van jouw vacatures kan optimaliseren? Download dan hieronder de whitepaper met verschillende tips en handvatten, waarmee je direct aan de slag kunt. 

OTYS maakt niet alleen Recruitmentsoftware, maar ook bijbehorende recruitmentsites. Dit versnelt processen én verbetert online vindbaarheid. Met de kennis die we hierin hebben opgedaan hebben we een whitepaper geschreven waarin je praktische tips en tricks vindt voor het maximaliseren van de resultaten van jouw werkenbij-/vacaturesite. 

De whitepaper vind je hier

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.