Let's get in touch
 
Blog, Vakkennis

Werven in een krappe arbeidsmarkt – leer hoe de combinatie Actonomy – NIXZ de ideale oplossing is om toch kandidaten te vinden!

  • 2876 bekeken
  • 4-11-2021 9:24
Larissa Kampert
Geschreven door
Larissa Kampert

De slimme matching technologie van Actonomy laat toe om snel de juiste kandidaten te vinden voor een job. Daarbij maakt Actonomy gebruik van artificiële intelligentie en geeft het uniek inzicht in de manier waarop kandidaten matchen met je job. 

Actonomy gaat een stap verder dan de andere matching oplossingen en zoekt niet naar key words om een match te bepalen. Actonomy kijkt naar de betekenis en begrijpt wat je zoekt.  Op basis daarvan worden relevante matches gezocht, ook al staan woorden zoals job titels niet letterlijk in een profiel.  Dat maakt Actonomy zo uniek en zo onmisbaar om snel vacatures in te vullen! Echter, je eigen pool (of je CV database) bevat misschien niet alle potentiële kandidaten!


Daarom is er nu de combinatie met NIXZ!
NIXZ is een intelligente robot die voor jou zoekopdrachten kan afhandelen. Je definieert je zoekopdrachten en NIXZ maakt een pool van kandidaten aan. NIXZ zoekt daarbij in tal van externe bronnen zoals social media (LinkedIN, Facebook) en externe jobsites zoals Indeed, werk.nl, Monsterboard, Nationale Vacaturebank, Jobbird, Werkzoeken.nl en Uitzendbureau.nl. NIXZ zoekt continu en maakt dus continu de pool aan kandidaten groter, telkens aangevuld met de meest recent gevonden kandidaten en dit zolang je de robot zijn werk laat doen!

Eénmaal je zoekopdracht gedefinieerd – bijvoorbeeld alle ‘sales’ profielen in een externe jobboard – gaat NIXZ aan de slag en voegt alle gevonden kandidaten toe aan één grote kandidatenpool. Vanuit Actonomy selecteer je een vacature en matcht met de volledige NIXZ pool en zo krijg je meteen de beste matches te zien. Zijn de kandidaten interessant, dan kun je ze meteen importeren in OTYS!

Samengevat, ga je dus in twee eenvoudige stappen veel sneller kunnen werven :

1. Stap 1: definieer via NIXZ welke profielen of welke doelgroepen je zoekt op welke externe bronnen.  Met NIXZ maak je een zoekopdracht aan en NIXZ gaat aan de slag.
2. Stap 2 : selecteer een vacature in je ATS, druk op Actonomy match en je krijgt meteen de matches met je eigen kandidaten én met de kandidaten uit de externe bronnen!

Er rest dan alleen nog één druk op de knop en de kandidaten worden toegevoegd aan je ATS en uiteraard ook ontdubbeld zodat je geen kandidaten meerdere keren importeert!


Wat is het voordeel?
Je hebt op elk moment de meest recente kandidaten in je NIXZ pool en je krijgt meteen ook de meest recente profielen.  Je importeert in je ATS enkel kandidaten die interessant zijn en dus geen vervuiling van profielen!


Wil je nog een stap verder?
Actonomy heeft ingebouwde lead generatie – jobs worden continu gezocht in de markt en die zijn beschikbaar vanuit Actonomy – zodat je op elk moment een kandidaat kunt matchen met de beschikbare jobs in de markt. Je kunt nu ook de lead generatie combineren met NIXZ : selecteer een vacature en kijk welke kandidaten er zijn. Of omgekeerd: selecteer een kandidaat en kijk waar een passende vacature is in de markt!   

Gevolg: je krijgt continu interessante kandidaten die je meteen kunt matchen met je eigen vacatures of met vacatures uit de markt! Kun je nog sneller en efficiënter werken? Niet zonder Actonomy!

Is jouw interesse gewekt en wil je meer informatie? Bezoek dan de partnerpagina van NIXZ of Actonomy. Of neem contact op met jouw Customer Succes Manager. 
 

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.