Let's get in touch

Let's get in touch

Events, OTYS

OTYS WIF - Walk in wat?

  • 3930 bekeken
  • 21-3-2019 10:49
Geschreven door
Arjan de Knegt

De OTYS Walk in Friday (Walk in Thursday voor onze Belgische fans) zag haar levenslicht op 4 september 2009. Een snelle rekensom leert ons, ervan uitgaande dat de WIF elke maand wordt gehouden, deze New Years Edition 2019 nummer 112 is geweest. Tijd om de spotlights scherp te stellen en de reden te vertellen waarom de eerste vrijdag van de maand eigenlijk altijd rood omcirkeld zou moeten zijn!

Waarom eigenlijk?

De Walk in Friday is een uniek concept bij OTYS waar alles draait om jou. Je leest het goed; elke eerste vrijdag van de maand proberen we er alles aan te doen om jou een middag lang in de watten te leggen! Want we weten best dat het niet altijd mee valt om OTYS te laten werken zoals jij dat wilt. Met ruim 1000 klanten en 10.000 gebruikers vinden we het juist een mooie uitdaging om onze software of je website zo te laten draaien zodat jij elke dag zonder zorgen je werk kunt uitvoeren. Met deze gedachte is de Walk in Friday in het leven geroepen!

Het is altijd fijn om een Walk in Friday te bezoeken. Je gaat altijd weer weg met volop praktische tips en verbeteringen aan het systeem of de website. Absoluut een aanrader!

Eddo Spijkman, eigenaar van Intellect Transfer

Het concept

Ons kantoor in Veenendaal wordt elke eerste vrijdag van de maand omgetoverd tot een advies-Walhalla. Speciaal op deze middag zijn al onze medewerkers beschikbaar om je systeem in te richten, je site onder handen te nemen, je Google Analytics goed in te stellen... Noem het maar op! En is Veenendaal net wat uit de buurt? Dan komen we met de WIF On Tour graag naar je toe.

De cijfers

De WIF is ondertussen heel gewoon geworden bij OTYS. Als we naar de cijfers kijken blijkt wel weer waarom het juist heel bijzonder is. In 2018 hebben 317 personen de WIF weten te vinden. Gemiddeld deden 22 collega’s actief mee wat neerkomt op 88 uur hulp en advies per middag. Alleen al in 2018 is dit bijna 900 uur in de vorm van Consultancy-, Webdevelopment/-design- en online marketing uren. Helemaal voor nop!

Elke Walk in Friday proberen we onze klanten meer te bieden dan een 'gewone' WIF. Regelmatig zijn onze partners aanwezig om hun oplossing te laten zien en hoe dit geïntegreerd is en samenwerkt met de OTYS software. Daarnaast bieden we regelmatig workshops, SEO Quick Scans en als het weer goed is verzorgen we de beste BBQ's die je kunt voorstellen!

Meld je hier snel aan voor één van de eerstvolgende WIF's!

 

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.