Let's get in touch
 
Nieuws, OTYS, Vakkennis

Training: Verleiden van je doelgroep met vacatureteksten

  • 2930 bekeken
  • 24-7-2017 9:41
Geschreven door
M. Ingen

Zomaar een tekst op papier zetten en dit een vacature noemen is een fluitje van een cent. Maar gaat u hiermee de juiste doelgroep bereiken en de perfecte kandidaat vinden voor je openstaande functie? De kans is groot dat dit niet het geval zal zijn! Dinsdag 12 september geven wij in samenwerking met Ellen van Dieren een training in hoe u vacatureteksten wervend en online optimaal vindbaar maakt.

De economie trekt steeds meer aan, de werkloosheid daalt in Nederland wat betekent dat het steeds lastiger wordt om geschikte kandidaten te vinden die beschikken over de juiste combinatie van kennis en vaardigheden voor uw functie. En als ze beschikbaar zijn, dan is het nog de kunst om ze met een wervende vacature te triggeren om te solliciteren!

Een eerste indruk maak je één keer

Uw vacature is vaak de eerste indruk die een kandidaat krijgt van het bedrijf. Als de vacature waar op wordt geklikt vol clichés staat en totaal niet past bij de doelgroep, dan kan het zomaar zijn dat een potentiële topper halverwege al in slaap is gesukkeld of van schrik op het kruisje rechtsboven heeft geklikt! U moet er toch niet aan denken dat een groot talent in uw branche naar de concurrent vertrekt?

Verleiden van uw doelgroep met prikkelende vacatureteksten

Ellen van Dieren en OTYS nemen u in een middag mee door uw meest belangrijke vacature, zodat theorie en praktijk direct worden gecombineerd. Tijdens deze training worden 10 tips besproken om vacatures te laten opvallen, origineler te maken en SEO-proof te maken zodat deze de topresultaten haalt in zoekmachines. Daarnaast krijgt u deze training inzicht hoe u arbeidsmarktdata kunt inzetten in het schrijven van doelgroepgerichte teksten, zoals de bij OTYS geïmplementeerde VacatureVerbeteraar. In de training wordt niet vanuit de werkgever gedacht, maar gaan we juist in op de beweegredenen van de kandidaat zodat u uw doelgroep leert kennen en ook vanuit dit perspectief gaat schrijven.

Details training

Datum: Dinsdag 12-09-2017
Tijd: 13:30 – 16:30 uur
Locatie: OTYS Veenendaal
Voor wie: De training is ook te volgen als u geen klant van OTYS bent!

Naar de inschrijfpagina

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.