En profiteer van
Terug naar het overzicht

Tips & tricks van consultant Marieke

Categorieën: OTYS Vakkennis

Hallo allemaal,

Voor diegene die me niet kennen, ik ben sinds ongeveer een jaar functioneel consultant bij OTYS. Oftewel, ik houd me vooral bezig met het inrichten van het OTYS systeem voor klanten, door mee te denken in het klantspecifieke werkproces en hoe OTYS hierin past en het werkproces kan verbeteren. Ook geef ik hier trainingen in.

Elke dag word ik verrast door de mogelijkheden van het OTYS systeem. Vaak deel ik dit dan met collega's of maak even een vreugdedansje, maar graag wil ik ze ook met jullie delen! De komende tijd zal ik daarom regelmatig wat 'wistjedatjes' gaan delen. Een aantal van deze weetjes hebben betrekking op onze nieuwste versie van OTYS; OTYS Go!, en een aantal zijn algemene OTYS weetjes. Ik hoop dat u er uw voordeel mee kan doen!

 • Wist u dat u formulieren in OTYS kunt gebruiken om vacatures aan te maken?
  Het gebruiken van formulieren is handig om de uniformiteit van je vacatures te garanderen en te voorkomen dat u of een van uw collega's bepaalde aspecten van de vacaturebeschrijving vergeet. Ik hoor vaak de opmerking: "Er zitten zoveel velden in OTYS, maar ik heb er maar een paar nodig." In dat geval kunt u de gewenste velden uitvragen met het formulier en alleen specifieke velden verplichten. Uit dat formulier rolt vervolgens een vacature met de ingevulde velden uit het formulier. Zo houdt u overzichte én uniformiteit.
 • Wist u dat u vacatureprofielen kunt gebruiken?
  Ook heeft u misschien een aantal terugkerende functieprofielen waarvoor u telkens nieuwe vacatures moet aanmaken. Dan is het handig om vacatureprofielen te gebruiken waarbij u een nieuwe vooraf ingevulde vacature triggert die u alleen nog op specifieke plekken hoeft aan te passen.
 • Wist u dat u met het nieuwe Textkernel widget binnen een paar tellen een CV of vacaturetekst in OTYS kan voeren? 
  U kent het misschien wel; u heeft een mooi CV ontvangen, maar moet nog veel handelingen uitvoeren om het CV juist in uw systeem te verwerken. OTYS heeft een nieuwe tool in het OTYS Go! dashboard, waarbij u het CV simpelweg op het dashboard sleept. Binnen 2 tellen staat alle getextkernelde informatie uit het CV in een kandidaat detail!
  Of misschien heeft u hetzelfde met vacatures; u ontvangt een bestand van de opdrachtgever in een Word-bestand of ziet een goede vacaturetekst online die u in OTYS moet zetten. Die tekst of dat bestand kunt u slepen naar het Go! dashboard en het wordt binnen een paar tellen een vacature!

Ik hoop dat ik u hierbij ook een vreugdedansje heb bezorgd. Binnenkort meer tips!

Heeft u nog vragen over de bovenstaande wistjedatjes? Mail dan naar: marieke@otys.nl of neem contact op met uw account manager.

Recente artikelen
op8-7-2019 14:42
199 bekeken | 0 reacties
op4-7-2019 12:40
208 bekeken | 0 reacties
op21-6-2019 17:00
501 bekeken | 0 reacties
Auteur
P. Barelds
Publicatiedatum
06-03-2017
Reads
2949
Comments: No comments
Share:
Op de hoogte blijven van al ons nieuws?

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

Copyright 2019 © OTYS Recruiting Technology   |  Disclaimer   |  Algemene Voorwaarden   |  Sitemap
Keep in touch
Youtube
Twitter
Facebook
LinkedIn

Benieuwd hoe OTYS Go! jou kan helpen?

Plan een gesprek of demo

NEEM CONTACT MET ONS OPSTEL UW VRAAG
Consultant

Goedendag!

Om je beter te kunnen helpen zou het fijn zijn alvast wat meer over je te weten te komen.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.