Let's get in touch
 
OTYS, Vakkennis

Tips & tricks van consultant Marieke

 • 6113 bekeken
 • 6-3-2017 18:47
Geschreven door
P. Barelds

Hallo allemaal,

Voor diegene die me niet kennen, ik ben sinds ongeveer een jaar functioneel consultant bij OTYS. Oftewel, ik houd me vooral bezig met het inrichten van het OTYS systeem voor klanten, door mee te denken in het klantspecifieke werkproces en hoe OTYS hierin past en het werkproces kan verbeteren. Ook geef ik hier trainingen in.

Elke dag word ik verrast door de mogelijkheden van het OTYS systeem. Vaak deel ik dit dan met collega's of maak even een vreugdedansje, maar graag wil ik ze ook met jullie delen! De komende tijd zal ik daarom regelmatig wat 'wistjedatjes' gaan delen. Een aantal van deze weetjes hebben betrekking op onze nieuwste versie van OTYS; OTYS Go!, en een aantal zijn algemene OTYS weetjes. Ik hoop dat u er uw voordeel mee kan doen!

 • Wist u dat u formulieren in OTYS kunt gebruiken om vacatures aan te maken?
  Het gebruiken van formulieren is handig om de uniformiteit van je vacatures te garanderen en te voorkomen dat u of een van uw collega's bepaalde aspecten van de vacaturebeschrijving vergeet. Ik hoor vaak de opmerking: "Er zitten zoveel velden in OTYS, maar ik heb er maar een paar nodig." In dat geval kunt u de gewenste velden uitvragen met het formulier en alleen specifieke velden verplichten. Uit dat formulier rolt vervolgens een vacature met de ingevulde velden uit het formulier. Zo houdt u overzichte én uniformiteit.
 • Wist u dat u vacatureprofielen kunt gebruiken?
  Ook heeft u misschien een aantal terugkerende functieprofielen waarvoor u telkens nieuwe vacatures moet aanmaken. Dan is het handig om vacatureprofielen te gebruiken waarbij u een nieuwe vooraf ingevulde vacature triggert die u alleen nog op specifieke plekken hoeft aan te passen.
 • Wist u dat u met het nieuwe Textkernel widget binnen een paar tellen een CV of vacaturetekst in OTYS kan voeren? 
  U kent het misschien wel; u heeft een mooi CV ontvangen, maar moet nog veel handelingen uitvoeren om het CV juist in uw systeem te verwerken. OTYS heeft een nieuwe tool in het OTYS Go! dashboard, waarbij u het CV simpelweg op het dashboard sleept. Binnen 2 tellen staat alle getextkernelde informatie uit het CV in een kandidaat detail!
  Of misschien heeft u hetzelfde met vacatures; u ontvangt een bestand van de opdrachtgever in een Word-bestand of ziet een goede vacaturetekst online die u in OTYS moet zetten. Die tekst of dat bestand kunt u slepen naar het Go! dashboard en het wordt binnen een paar tellen een vacature!

Ik hoop dat ik u hierbij ook een vreugdedansje heb bezorgd. Binnenkort meer tips!

Heeft u nog vragen over de bovenstaande wistjedatjes? Mail dan naar: marieke@otys.nl of neem contact op met uw account manager.

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.