En profiteer van
Terug naar het overzicht

Koppeling tussen OTYS en Twinfield: het beste van twee werelden

Categorieën: Nieuws OTYS Software

Iedereen die regelmatig betrokken is bij recruitmentprocessen, weet dat deze trajecten bijzonder arbeidsintensief kunnen zijn. Bij OTYS proberen we dit proces voortdurend verder te stroomlijnen. Door slim te automatiseren, hebben onze klanten juist de ruimte om zich te kunnen richten op zaken in het proces die echt mensenwerk zijn en zullen blijven. Ditmaal kijken we naar de mogelijkheden om je boekhouding vanuit OTYS af te handelen, zonder dat je het te switchen naar een ander systeem of programma.

Uiteraard beseffen we dat een recruitmentproces maar een deel van de bedrijfsvoering van onze gebruikers beslaat. Daarom kijken we ook kritisch naar hoe we een bijdrage kunnen leveren aan de optimalisatie van het totale bedrijfsproces. De koppeling met de online boekhoudsoftware van Twinfield, onderdeel van Wolters Kluwer, in onze ATS is een voorbeeld van hoe je jouw werkzaamheden kunt optimaliseren.

De OTYS-Twinfield koppeling

De koppeling tussen OTYS en Twinfield is gebaseerd op een zogenaamde API. Op deze manier kun je vanuit OTYS eenvoudig gegevens doorgezetten naar Twinfield. Facturen die aangemaakt zijn met de OTYS Facturatiemodule kunnen worden geëxporteerd naar Twinfield. De koppeling controleert of de relatie aan wie de factuur gericht is al in Twinfield bestaat. Wanneer dit niet het geval is, wordt deze relatie automatisch aangemaakt. Facturen kunnen zowel uit Twinfield worden verzonden als uit OTYS. het invoeren van dubbele facturen of relaties worden ondervangen doordat de koppeling controleert of een bepaalde factuur of relatie al bestaat. Ook maakt de koppeling het mogelijk om urenstaten eenvoudig in het juiste tijdvak te boeken in Twinfield.

Bespaar kosten en tijd met OTYS én Twinfield

Door de recruitmentsoftware van OTYS en het online boekhouden van Twinfield te koppelen, besparen organisaties tijd en kosten bij het invoeren van gegevens. Bovendien wordt de kans op fouten geminimaliseerd. Bij iedere handmatige overdracht van gegevens kunnen namelijk onbedoeld doublures en fouten ontstaan. Met behulp van deze koppeling en de ingebouwde controle kunnen organisaties erop vertrouwen dat de bedrijfsgegevens in beide systemen op elkaar aansluiten. Met OTYS op het gebied van recruitment en Twinfield op het gebied van online boekhouding wordt kwaliteit gegarandeerd en zijn de bedrijfsprocessen optimaal op elkaar afgestemd.

blog_image:article_yourit_1497966373594927250bb31.jpg:end_blog_image

De koppeling tussen OTYS en Twinfield omvat een groot aantal velden en is dus standaard zeer compleet. Toch kan het natuurlijk zo zijn dat je organisatie nog andere velden wil exporteren. Maatwerk is altijd mogelijk. Wil je meer informatie over deze koppeling tussen Twinfield en OTYS of over maatwerk? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande button om de mogelijkheden te bespreken.

Twinfield tijdens de Walk in Friday april

Tijdens de Walk in Friday van april is Twinfield aanwezig om je alles te vertellen over deze koppeling. Kom vooral eens bij ons langs!

Over Twinfield

Twinfield is een belangrijke, betrouwbare en innovatieve partij op het gebied van online boekhouden en is onderdeel van Wolters Kluwer Tax & Accounting. Online boekhouden via Twinfield biedt oplossingen voor zowel kleine als grote organisaties en wordt, net als OTYS, voortdurend actueel gehouden. Twinfield koppelt met een scala van andere bedrijfsapplicaties en nu dus ook met OTYS.

Neem contact met ons op
 

Recente artikelen
op8-7-2019 14:42
198 bekeken | 0 reacties
op4-7-2019 12:40
208 bekeken | 0 reacties
op21-6-2019 17:00
501 bekeken | 0 reacties
Auteur
Martijn Roffel
Publicatiedatum
04-04-2018
Reads
2543
Comments: No comments
Share:
Op de hoogte blijven van al ons nieuws?

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

Copyright 2019 © OTYS Recruiting Technology   |  Disclaimer   |  Algemene Voorwaarden   |  Sitemap
Keep in touch
Youtube
Twitter
Facebook
LinkedIn

Benieuwd hoe OTYS Go! jou kan helpen?

Plan een gesprek of demo

NEEM CONTACT MET ONS OPSTEL UW VRAAG
Consultant

Goedendag!

Om je beter te kunnen helpen zou het fijn zijn alvast wat meer over je te weten te komen.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.